Decizia luată de Flick și Denisa Hodișan la doar șase luni de la căsătorie. Au anunțat fără nicio rușine

Iancu Andreea 27.01.2021, 14:33

El, un tip talentat la rime, ea o femeie superbă, care a cucerit întreaga Planetă. Domnul Rimă și Miss Planet formează un cuplu de îndrăgostiți mai dulce ca zahărul, ce a surprins pe toată lumea cu decizia de a se căsători. Se pare că Flick a fost extrem de inspirat când a cucerit-o pe frumoasa sa soție, Denisa Hodișan, de vreme ce la doar șase luni de la căsătorie cei doi au luat o decizie majoră. Anunțul recent făcut de Flick și Denisa Hodișan ne-a luat prin surprindere.

Flick și Denisa Hodișan, nuntă de vis, într-un decor special

Se știe că simțul umorului cucerește orice femeie, însă Flick pare să fi exagerat atunci când a ales „să o dea pe spate” pe Denisa cu rimele sale. Frumoasa Denisa Hodișan este pur și simplu topită după proaspătul său soț, alături de care și-a unit destinul în urmă cu doar câteva luni. Flick și Denisa Hodișan s-au căsătorit într-un cadrul spectaculos, pe o plajă din insula Creta, în compania câtorva cunoscuți, printre care și nașii Daniel Buzdugan și soția acestuia.

În ciuda pandemiei care pe mulți i-a făcut să fie temători, cei doi îndrăgostiți au dat frâu liber sentimentelor și au decis ca luna august să devină preferata lor. Nunta a fost una marcată de discreție, mirii purtând ținute lejere, în ton cu ceremonia de pe plajă, în timp ce își jurau iubire veșnică. Imaginile surprinse la eveniment, postate de cei doi pe rețelele de socializare au fost completate de o descriere caracteristică pentru talentatul Flick, care nu s-a abținut de la rime nici în ziua cea mare.

De azi, în fiecare zi,
Am să îți țin în mână mâna
Și-am să te scriu în poezii
Din august, … pentru totdeauna!❤️, au scris cei doi în dreptul fotografiilor de la nuntă.

Însurățeii s-au bucurat de o nuntă ca în povești, pe malul mării
Însurățeii s-au bucurat de o nuntă ca în povești, pe malul mării

Cuplul face un nou pas: Se mută în casă nouă!

Frumoși și îndrăgostiți, Flick și Denisa Hodișan au decis să nu mai stea pe gânduri și să își continue planurile în calitate de familie. Cei doi sunt extrem de fericiți că vor locui într-o casă nouă și au ales să împărtășească cu fanii această etapă. Imaginile cu locuința sunt surprinzătoare, cuplul fiind extrem de entuziasmat de beneficiile pe care le asigură noua casă.

Tocmai facem primul story din balconul noii noastre căsuțe, a trasnsmis Denisa Hodișan.

Îți place?, a întrebat-o Flick pe soția sa.

Daaaa, geniaaal!, i-a răspuns Denisa, în timp ce și-a sărutat soțul.

Cei doi se bucură de noua locuință, dar și de relația perfectă. Mereu în compania partenerului, Flick și Denisa se iubesc mai mult ca oricând și demonstrează tuturor că dragostea te face să radiezi de fericire.

Eu și soțul meu suntem 24 de ore lipiți unul de altul, așa trăim, ne hrănim unul cu energia celuilalt, suntem foarte fericiți. Nu pot să exprim în cuvinte ceea ce simt și nu am cuvinte să-l descriu pe acest bărbat minunat cu care-mi împart viața. Totul este la superlativ și nu ați putea înțelege pentru că mulți spun că așa ceva nu există. Relațiile pot fi perfecte! Avem un stil de viață în care ne place să trăim unul pentru celălalt. Am renunțat la toată viața mea pentru a trăi lângă el și ador asta. Nu am dormit nicio noapte departe de el, după nuntă. Dacă ziua ar avea o sută de ore le-am sta pe toată împreună, a spus soția lui Flick.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...