Soția lui Dan Șucu face senzație la 48 de ani. Este superbă și atrage toate privirile

Anca Manolica 24.08.2022, 09:49

Cu siguranță ți-o aminteşti de la jurnalele de ştiri TVR şi din elegantele, dar rarele ei apariţii în lumea mondenă. Diana Șucu, soția omului de afaceri Dan Șucu, s-a retras din televiziune în urmă cu mai bine de 15 ani, pentru a se dedica vieții de familie. Iată cum arată la cei 48 de ani ai săi și cu ce se ocupă în prezent superba fostă prezentatoare TV.

Soția lui Dan Șucu arată superb la 48 de ani

Diana și Dan Șucu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 16 ani, timp în care au avut grijă ca mariajul lor să fie unul discret. Frumoasa fostă prezentatoare TV a ales să renunțe la cariera sa în televiziune pentru a se dedica în totalitate familiei. Soții au împreună doi băieți, Dan Matei și Petru Andrei Cristian, de care Diana se îngrijește îndeaproape și spune că noul stil de viață o împlinește pe deplin.

Cu toate că de-a lungul timpului, soția actualului coproprietar al clubului de fotbal Rapid București a avut câteva încercări de a se întoarce pe micile ecrane, în diferite proiecte, nu a mai reușit să se adapteze la vechiul mediu și a preferat să își pună familia pe primul loc. Acum ea se ocupă de educația celor doi băieți, dar își face timp și pentru a merge pe stadion, la meciurile de fotbal.

Recent, ea a fost prezentă tribunele din Giulești, acolo unde a atras toate privirile. Și-a pus pe ea o rochie alb-vișinie, culorile reprezentative ale clubului la care soțul ei este acum acționar. La cei 48 de ani ai săi, Diana Șucu reușește să se mențină în formă și să atragă atenția asupra ei la fiecare apariția.

Diana Șucu / sursă: Instagram sucudiana

Ce spune despre secretul căsniciei cu investitorul de la „Imperiul Leilor“

Diana Șucu a vorbit despre mariajul ei și despre iubirea puternică pentru partenerul ei, pe care-l consideră „suflet pereche“.

„Eu cred în sufletul pereche, în acea persoană care te iubeşte aşa cum ai nevoie să fii iubit. Ştii, atunci când l-am întâlnit pe Dan, am avut un puternic sentiment de déjà-vu, deşi nu-l mai văzusem niciodată până atunci.

Soţul meu este sufletul meu pereche. Şi, uite, nu este dimineaţă în care să nu ne spunem „Te iubesc!”. Împlinirea mea cea mai mare este o căsătorie fericită, plină de dragoste. Cheia unui mariaj fericit este păstrarea chimiei dintre parteneri” a declarat Diana Șucu pentru Revista OK!

Deși a lăsat televiziunea pentru a se dedica familiei, ea nu a renunțat la anumite sarcini care să o mențină totuși activă. Cei doi soți se ocupă împreună de afaceri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...