Diana Șucu, fotografii de colecție de pe vremea când era prezentatoare TV. Cum arată acum și cu ce se ocupă soția investitorului de la Imperiul Leilor GALERIE FOTO

Ana Anitoiu 19.08.2022, 22:38

Diana Șucu pare să fi aflat secretul tinereții. Fotografiile de colecție de pe vremea când era prezentatoare TV și cele din prezent sunt dovada. Iată cum arată acum și cu ce se ocupă soția investitorului de la emisiunea „Imperiul Leilor” difuzată de Pro TV.

Diana Șucu, schimbare impresionantă. Cu ce se ocupă

Diana Șucu este cunoscută pentru eleganța ei încă de pe vremea când era prezentatoare TV, în anii 2000. Însă, pe măsură ce au trecut anii, soția lui Dan Șucu pare tot mai rafinată. Ea a dezvăluit, la un moment dat, că se menține mergând la sală de câteva ori pe săptămână și având grijă să nu piardă nopțile.

Fosta prezentatoare TV, Diana Lăscărescu înainte de căsătorie, a lucrat la TVRM, la Televiziunea Națională, apoi, pentru o perioadă mai lungă, la TVR 2. După retragerea din televiziune, soția lui Dan Șucu s-a implicat în afaceri și în numeroase acțiuni caritabile.

Diana Sucu, fotografii de colectie de pe vremea cand era prezentatoare TV
Diana si Dan Sucu

Diana Șucu, despre soțul ei

Diana Șucu este căsătorită cu Dan Șucu în anul 2007, chiar de ziua omului de afaceri, când acesta împlinea vârsta de 44 ani. Nunta lor a avut loc la aproximativ doi ani după ce s-au cunoscut la un eveniment monden. Fosta prezentatoare de televiziune a spus că-l consideră pe partenerul ei de viață sufletul ei pereche.

„Eu cred în sufletul pereche, în acea persoană care te iubește așa cum ai nevoie să fii iubit. Știi, atunci când l-am întâlnit pe Dan, am avut un puternic sentiment de déjà-vu, deși nu-l mai văzusem niciodată până atunci. Soțul meu este sufletul meu pereche.

Și, uite, nu este dimineață în care să nu ne spunem Te iubesc!. Împlinirea mea cea mai mare este o căsătorie fericită, plină de dragoste. Cheia unui mariaj fericit este păstrarea chimiei dintre parteneri”, a declarat Diana Șucu.

Diana Șucu, despre secretele unei căsnicii fericite

Fosta prezentatoare TV a mai spus că pentru a avea o căsnicie fericită, partenerii trebuie să se respecte reciproc, să aibă o relație de prietenie, să fie toleranți și să nu le fie teamă să își pună întrebări. Ea a precizat că vorbește zilnic cu soțul ei, de 10 ori pe zi, la telefon, și că el este persoana care o calmează, iar ea ține cont întotdeauna de punctul lui de vedere.

Dan Șucu, care deține 50% din acțiunile Rapidului, a mai avut o căsnicie. Alături de prima lui soție, Camelia, a dezvoltat imperiul Mobexpert. Cei doi au împreună două fiice. Din cea de-a doua căsnicie, cu fosta prezentatoare TV, investitorul de la „Imperiul Leilor” are doi băieți, Dan Matei și Andrei Cristian.

La rândul ei, Diana Șucu a mai avut o căsnicie. Fosta prezentatoare de televiziune a fost căsătorită pentru prima dată la vârsta de 19 ani cu Cezar Iascărescu. Mariajul lor a durat șase ani. Ulterior, a fost logodnica lui Peter Imre.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...