Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, revine la Antena 1! Ce emisiune va prezenta artistul

Ioana Nechifor 07.10.2019, 11:57
Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, revine la Antena 1! Ce emisiune va prezenta artistul

Dan Bittman se pregătește să revină la Antena 1 în calitate de prezentator! Solistul trupei Holograf va fi gazda noului show pe care îl pregătește Antena 1. Informația a fost confirmată de reprezentanții postului tv, care au făcut precizării despre emisiunea care urmează să intre în grila stației tv.

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, revine la Antena 1! Ce emisiune va prezenta artistul

După Aici eu sunt vedeta, emisiunea pe care a prezentat-o la Antena 1, Dan Bittman se pregătește să revină la postul tv, la cârma unei alte emisiuni. Antena 1 anunță oficial că Dan Bittman este prezentatorul celui mai nou show de umor, Antitalent, emisiune ce va avea premiera în curând.

”Am acceptat imediat propunerea de a prezenta acest show, pentru că nu ezit nicio clipă să mă alătur când este vorba de distracție. Mă simt bine în rolul de prezentator! Formatul mi se pare foarte interesant, este o combinație între un late-night show și un comedy show, iar în fiecare ediție avem în platou un invitat special, care se alătură și echipei de actori în diferite sketch-uri, parodii și momente haioase.

La Antitalent punem punctul pe ironie, dar o facem cu haz, cu energie bună și cu foarte mult bun simț”, a mărturisit Dan Bittman.

Dan Bittman prezintă cel mai nou show de umor de la Antena 1

Solist al trupei Holograf, Dan Bittman va fi nevoită să se împartă între muzică și rolul de prezentator de la Antena 1, pentru filmările show-ului de umor.

”Nu îmi este greu să mă împart între acest proiect și concertele pe care le am cu Holograf, pentru că zilele de filmare sunt prestabilite, iar spectacolele le am, de obicei, pe final de săptămână. Încă din primul moment în care am dat REC am stabilit cu echipa o serie de pași de urmat, pentru a face acest proiect să meargă ca pe roate și a le aduce telespectatorilor un nou show, de calitate, care să îi țină cu zâmbetul pe buze”, a mai adăugat Dan Bittman.

Dan Bittman va prezenta Antitalent la Antena 1.Un nou show de umor va intra în grila stației tv
Dan Bittman va prezenta Antitalent la Antena 1.

Ce aduce nou show-ul de la Antena 1

Antitalent, emisiunea care urmează să intre în curând în grila stației tv, este primul show de umor ce conturează conceptul de antivedetă. Formatul original și curajos, unic în peisajul TV românesc, va parodia, în principal, toate stereotipiile acestui domeniu- de la vedete lansate, personaje celebre și clișee ce inundă micile ecrane.

Antitalent este prima emisiune în care nu doar talentul contează, tocmai de aceea edițiile vor face deliciul telespectatorilor, prin numere pline de umor, sketch-uri, gag-uri, parodii și momente de stand-up, anunță prin reprezentanții postului tv.

Toate acestea vor fi puse în scenă de o listă de nume cunoscute, tineri actori și personaje consacrate, ce vor forma cea mai nouă echipă de umoriști de pe scena televiziunii din România. Orice eveniment din show-bizz, cele mai savuroase știri mondene și cele mai recente momente din mediul politic, toate acestea pot deveni subiectul trupei de umor Antitalent.

În plus, fiecare ediție va aduce în platou și câte un invitat celebru, ce se va alătura punctului zero al comediei. Se pare că una dintre vedetele care vor călca pragul emisiunii de la Antena 1 este Andreea Marin.

La Antena 1, Dan Bittman a mai prezentat emisiunea Aici eu sunt vedeta și a trecut și pe la masa juraților de la X Factor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI