Lovitura pe care o pregătește Antena 1 pentru PRO TV. Ce emisiune nouă va intra în grila postului din trustul Intact

bogdan 02.10.2019, 15:25
Lovitura pe care o pregătește Antena 1 pentru PRO TV. Ce emisiune nouă va intra în grila postului din trustul Intact

Antena 1 a început pregătirile pentru o nouă producție care va intra, anul acesta, în grila postului tv. Potrivit primelor informații, show-ul va fi unul de umor , iar reprezentanții stației tv spun că formatul va fi unic în România. A fost comunicată deja numele emisiunii.

Lovitura pe care o pregătește Antena 1 pentru PRO TV. Emisiune nouă, în grila postului din trustul Intact

Vești bune pentru telespectatorii postului Antena 1! În curând, în grila postului din trustul Intact, se va regăsi o nouă producție. Este una dintre armele cu care Antena 1 se va lupta cu PRO TV pentru audiență.

Antena 1 va difuza începând cu această toamnă un nou show de umor, Antitalent, primul ce conturează conceptul de antivedetă. Formatul original și curajos, unic în peisajul TV românesc, va parodia, în principal, toate stereotipiile acestui domeniu- de la vedete lansate, personaje celebre și clișee ce inundă micile ecrane.

Antitalent este noua emisiune pe care o pregătește Antena 1. Va începe în această toamnă
Antitalent este noua emisiune pe care o pregătește Antena 1

Cum va fi noua emisiune de la Antena 1

În noul sezon, Antena 1 se pregătește să aducă în fața publicului său o nouă emisiune în care umorul nu va lipsi.

Antitalent este prima emisiune în care nu doar talentul contează, tocmai de aceea edițiile vor face deliciul telespectatorilor, prin numere pline de umor, sketch-uri, gag-uri, parodii și momente de stand-up.

Toate acestea vor fi puse în scenă de o listă de nume cunoscute, tineri actori și personaje consacrate, ce vor forma cea mai nouă echipă de umoriști de pe scena televiziunii din România. Orice eveniment din show-bizz, cele mai savuroase știri mondene și cele mai recente momente din mediul politic, toate acestea pot deveni subiectul trupei de umor Antitalent. În plus, fiecare ediție va aduce în platou și câte un invitat celebru, ce se va alătura punctului zero al comediei.

Până acum nu s-a comunicat încă dacă emisiunea va avea prezentator sau data la care va ajunge pe micul ecran. Pregătirile sunt în plină desfășurare pentru showul de la Antena 1 și, cel mai probabil, noi date vor fi furnizate în curând.

Urmăriți Impact.ro și pe