Andreea Marin, un nou proiect în televiziune: „O să râdem cu poftă, vă promit!”. La ce post tv va putea fi văzută vedeta

bogdan 30.09.2019, 11:51
Andreea Marin, un nou proiect în televiziune: „O să râdem cu poftă, vă promit!”. La ce post tv va putea fi văzută vedeta

Surpriză mare pentru fani! Andreea Marin pregătește un nou proiect în televiziune și a ținut să se afle chiar de la ea. Fosta prezentatoare a emisiunii Surprize, Surprize de la TVR1 le-a spus internauților ca este vorba despre „o noutate”, fără a da prea multe detalii, dar a dezvăluit însă la ce post tv se va difuza noul proiect.

La ce post tv va putea fi văzută Andreea Marin

Dragostea pentru televiziune o face pe Andreea Marin să nu stea prea mult timp departe de domeniul care a consacrat-o. Zâna pregătește noi surprize pentru fani și a ținut să le dea de pe acum vestea cea bună.

Andreea Marin a prezentat ani buni Surprize, surprize la TVR 1. Vedeta își pregătește întoarcere în televiziune
Andreea Marin a prezentat ani buni Surprize, surprize la TVR 1

Ziua de duminică a prins-o pe Andreea Marin la filmările pentru noul proiect tv. Vedeta si-a ținut fanii la curent cu primele impresii despre această experiență profesională.

„Cum e duminica voastra? Liniștită, însorită, cu binemeritată odihnă? Bravo, bucurați-vă, nu va faceti griji, că muncesc eu ?! Filmari de dimineață pana la lăsarea întunericului. Dar merită, când noua emisiune va fi gata, o sa râdem cu poftă, vă promit. Asa cum am facut si la @iumor.romania. De data asta, însă, e o noutate. Viața e frumoasă când zâmbim!”, a scris Andreea Marin pe contul de instagram.

Ca și locație, vedeta și-a dat check in la studiorile de filmare Antena 1.

Andreea Marin, alături de prezentatorii iUmor, Șerban Copoți și Dan Badea. Ea va putea fi văzută într-un nou proiect la Antena 1
Andreea Marin, alături de prezentatorii iUmor, Șerban Copoți și Dan Badea

Andreea Marin, invitat special la iUmor

În luna martie a acestui an, Andreea Marin s-a regăsit printre invitații speciali din emisiunea iUmor de la Antena 1. Aceasta a urcat pe scenă, în fața juraților Delia, Cheloo, Mihai Bendeac, pentru a ține un roast plin de umor.

Deși, are o experiență de mai bine de două decenii în televiziune, vedeta mărturisește că tot nu a reușit să scape de emoții. „E o ipostază în care nici eu nu m-am văzut până acum, dar alţii?! Avem nevoie uneori să ieşim din pielea noastră şi să intrăm în altă piele… Îmi place să râd cu poftă, să mă simt bine alături de oameni dispuşi să ia viaţa peste picior.

Să ne distrăm, pentru că viaţa e scurtă şi vrem să ne şi simţim bine. Mereu am emoţii când intru pe scenă şi poate pare curios, pentru că pentru mine sunt mai bine de 25 de ani de experienţă, dar eu cred că atunci când nu mai ai emoţie în meseria asta, nu o mai faci bine, nu mai reuşeşti să transmiţi şi să ajungi la inimile oamenilor“, spunea Andreea Marin despre experiența trăită.

Urmăriți Impact.ro și pe