Șoferul de TIR care a impresionat o țară întreagă nu e erou și pentru bătrâna pe care a evitat-o. ”Cine l-a pus să treacă așa, aiurea?”

Badea Violeta, Anca Manolica 26.08.2021, 14:18
Șoferul de TIR care a impresionat o țară întreagă nu e erou și pentru bătrâna pe care a evitat-o. ”Cine l-a pus să treacă așa, aiurea?”

Un șofer de TIR a fost la un pas de a lovi o femeie care încearca să traverseze strada neregulamentar. În cazul unor circumstanțe uşor diferite un impact ar fi fost inevitabil, dar conducătorul auto a avut tăria de a reacționa la timp și de a evita tragedia. Deși era vinovată pentru că traversa printr-un loc nepermis, femeia dă vina pe cel care a evitat-o!

Bătrâna de 90 de ani consideră că șoferul de TIR este vinovat

Imagini spectaculoase au fost surprinse miercuri, 25 august, pe Drumul Naţional 25, aproape de ieşirea din Galaţi. Un șofer de TIR a evitat printr-o manevră incredibilă să lovească o bătrână care încerca să traverseze strada neregulamentar.

Concret, conducătorul camionului se îndrepta dinspre municipiul Galați către comuna Șendreni. Acesta a reușit să evite impactul cu o bătrână de 90 de ani, care traversa prin loc nepermis. Imaginile au fost surprinse de IPJ Galați și se vede cum bărbatul schimbă brusc direcția TIR-ului și se oprește în gardul unei case. Astfel, eroul reușește în ultimul moment să-i salveze viața femeii care traversa drumul.

În urma incidentului, femeia a fost amendată cu suma de 435 de lei pentru că a traversat neregulamentar, dar e convinsă că nu ea este cea vinovată. Bătrana a stat de vorbă cu reporterii celor de la Observator, iar declarațiile acesteia sunt de-a dreptul șocante.

„Da’ cine l-a pus pe el să treacă aşa aiurea, de nebun? ”

În timp ce șoferul de TIR este felicitat de o țară întreagă pentru gestul său impresionant, bătrâna consideră că el este vinovat pentru incident. Mai mult decât atât, femeia este nemulțumită și de faptul că a fost amendată de polițiști.

„Bătrâna: Da’ cine l-a pus pe el să treacă aşa aiurea, de nebun? Cum? De exemplu, eu mergeam, nu? Când să mă cobor jos, aud că uite maşina. Da’ maşina, dacă era, nu mă lovea?

Reporter: Păi v-a evitat în ultima secundă, doamnă!

Bătrâna: Ei da! Eu când am asta, nu era nicio maşină pe stradă. Că dacă era, nu treceam.

Reporter: Aţi văzut, în urma dumneavoastră, cum a intrat TIR-ul în gard?

Bătrâna: Păi el a intrat, fac tot ca ăsta, că cică cred c-a fost băut.

Reporter: El să fi fost băut?

Bătrâna: Şoferul!”, a declarat femeia de 90 de ani, citată de sursa de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...