Un bărbat a decedat în urma unui accident rutier produs pe DN 73, în Mărăcineni. Autoutilitara pe care o conducea s-a izbit de un gard

Elena Avramescu, Mihai Roșoiu 24.08.2021, 11:27
Un bărbat a decedat în urma unui accident rutier produs pe DN 73, în Mărăcineni. Autoutilitara pe care o conducea s-a izbit de un gard

Astăzi s-a petrecut un cumplit accident auto, în urma căruia a rezultat moartea unui bărbat și rănirea unei femei. Accidentul s-a produs pe DN 73, în localitatea argeşeană Mărăcineni, după ce mașina a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit de un gard.

Un bărbat a decedat în urma unui accident rutier produs pe DN 73

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, în accident a fost rănită şi o femeie, care era pasageră în autoutilitară.

Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş s-a stabilit că un bărbat de 47 de ani, din oraşul Potcoava, judeţul Olt, care conducea o autoutilitară pe DN 73, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul unui imobil, găsim notat într-un comunicat transmis de IPJ Argeş.

Astfel că la sosirea echipelor de intervenţie, şoferul a fost găsit inconştient. Paramedicii au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat, fiind declarat decesul.

Un barbat a decedat in urma unui accident rutier produs pe DN 73
Accident pe DN 73

Pasagera din autoutilitară, o femeie de 45 de ani, a fost preluată conştientă de către echipajele medicale și potrivit informaţiilor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, victima suferise multiple leziuni.

În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, a mai precizat IPJ Argeş.

Tragedie în Neamț după ce o persoană a murit, iar alte patru au fost rănite

Și în Neamț s-a produs un accident similar, luni seara, pe DJ 208G, între Hanul Ancuţei şi Tupilaţi. Un autoturism condus de un bărbat de 83 ani, din Piatra-Neamţ, a lovit un altul condus de un bărbat de 54 ani care circula din sens opus. În urma accidentului a rezultat rănirea șoferului de 54 ani şi a altor trei persoane, cu vârste cuprinse între 31 şi 45 de ani.

Pompierii, cu ajutorul mijloacelor şi procedeelor specifice, au descarcerat un bărbat de 83 ani, inconştient. Imediat, victima a fost preluată de un echipaj de la SAJ care a început manevrele de resuscitare. Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanţă declarând decesul.

În urma accidentului rutier produs au mai rezultat două victime (un bărbat şi o femeie), ce au fost preluate şi transportate la Centrul de Primiri Urgenţe Roman de către echipajele medicale SMURD şi SAJ. Alte două persoane au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, refuzând transportul la spital, a declarat Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...