Tragedie în Neamț după ce o persoană a murit, iar alte patru au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe DJ 208G

Elena Avramescu, Iulia Statie 24.08.2021, 10:07
Tragedie în Neamț după ce o persoană a murit, iar alte patru au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe DJ 208G

Accidentul rutier s-a produs luni seara, pe DJ 208G, între Hanul Ancuţei şi Tupilaţi, după ce un autoturism condus de un bărbat de 83 ani, din Piatra-Neamţ, a lovit un altul condus de un bărbat de 54 ani, din Roman, care circula din sens opus.

O persoană a murit iar alte patru au fost rănite în urma unui accident rutier

În urma tragicului eveniment rutier a rezultat rănirea șoferului de 54 ani şi a altor trei persoane, cu vârste cuprinse între 31 şi 45 de ani, pasageri în autoturismul condus de acesta.

Din păcate, manevrele de resuscitare efectuate în cazul bărbatului de 83 de ani au rămas fără rezultat, medicii declarând decesul acestuia, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, ajunşi la locul solicitării, pompierii au observat că şoferul unui autoturism era încarcerat și că era singur în autoturism.

O persoana a murit iar alte patru au fost ranite in urma unui accident rutier
Accident Neamt

Pompierii, cu ajutorul mijloacelor şi procedeelor specifice, au descarcerat un bărbat de 83 ani, inconştient. Imediat, victima a fost preluată de un echipaj de la SAJ care a început manevrele de resuscitare. Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanţă declarând decesul.

În urma accidentului rutier produs au mai rezultat două victime (un bărbat şi o femeie), ce au fost preluate şi transportate la Centrul de Primiri Urgenţe Roman de către echipajele medicale SMURD şi SAJ. Alte două persoane au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, refuzând transportul la spital, a declarat Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Șoferul de 54 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În aceste momente poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Impact.ro și pe