„O fi fost răpită?” Clipe de panică pentru Smiley în luna de miere. Ce s-a întâmplat cu Gina Pistol, de fapt

Stan Filon 11.06.2023, 17:11

Smiley și Gina Pistol au plecat în luna de miere, de unde își țin la curent fanii cu toate întâmplările și locurile frumoase pe care le vizitează. Ei bine, recent, cântărețul a intrat în panică, după ce și-a dat seama că nu mai putea da sub nicio formă de noua sa soție. S-a întrebat chiar dacă nu cumva a fost răpită.

Clipe de panică pentru Smiley în luna de miere

Smiley s-a trezit într-un scenariu de film de genul „Taken”. Aflat în luna de miere împreună cu proaspăta sa soție, cântărețul și-a dat seama la un moment dat că nu își găsește partenera de viață. Gina Pistol dispăruse fără urmă, iar Smiley pur și simplu nu putea da de ea.

Smiley s-a panicat și cum vizita o cetate construită cu 100 de ani înainte de Hristos, s-a întrebat dacă nu cumva domnița sa fusese răpită de un balaur. Mai mult decât atât, nici tehnologia nu l-a ajutat deloc. A încercat să o sune pe Gina, însă a rămas fără semnal.

Clipe de panica pentru Smiley in luna de miere
Clipe de panica pentru Smiley in luna de miere

Gina Pistol a dispărut fără urmă

Smiley își cunoaște bine soția, așa că a luat-o ușor pe urmele ei și într-un final a dat de ea exact acolo unde se aștepta. Locația l-a ajutat și pe artist să își revină din sperietură, mai ales că îi scăzuse destul de mult și glicemia. Iată întâmplarea povestită chiar de personajul principal:

„Nu o găsesc pe Gina și stau și prost cu orientarea în spațiu. Cum s-a întâmplat asta? Stai să vezi! (…) Ziua a început liniștit, am hotărât să mergem până la mare, la o plajă sălbatică minunată, drumul superb, peisaje frumoase, vie peste tot, lavandă. Am ajuns la plajă, unde marea era agitată, bătea vântul, așa că nu era rost de stat pe acolo. Ne-am dus să vedem muzeul ornitologic, unde am văzut o mulțime de specii de păsări și pentru prima dată păsări flamingo, care nu erau așa roz cum vezi în filme. E mai roz Theo Rose decât păsările astea…”.

„Mă cunoște bine, se vede treaba”

Și Smiley a continuat: „Și pentru că era aproape, am mers să vedem o cetate construită în anul 100 și ceva înainte de Hristos. După ce am dat o tură pe acolo, am pornit spre Gordes, un sătuc blocat în timp, dar care arăta impecabil. Aici s-a filmat și pentru Emily in Paris, dar și pentru a Good Year. Și cum ne plimbam noi pe străduțele înguste ale sătucului, iar eu eram fascinat de ce vedeam și filmam tot, m-am pierdut cu ochii în telefon și m-am pierdut și de Gina. Bă ești nebun? Nici la nuntă nu mi-au furat-o, să se fi întâmplat tocmai aici? O fi fugit? Am căutat și-n sus, și-n jos, și-n lung, și-n lat, Gina… nicăieri. O fi fost răpită de vreun balaur?”.

„Am încercat să o sun, dar nu era semnal. Na belea acum. De la atâta căutare, mi-a scăzut glicemia și m-am dus repede la prima cofetărie. Când colo… Gina stătea relaxată la terasă și savura niște eugenia franțuzească. Mă cunoște bine, se vede treaba. Știa că tot la dulce trag”, a povestit Smiley, într-un video pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...