Smiley, nerăbdător să îşi vadă fetiţa. Ce a observat artistul la ultima ecografie

Iancu Andreea 03.02.2021, 16:07
Smiley, nerăbdător să îşi vadă fetiţa. Ce a observat artistul la ultima ecografie

A început numărătoarea inversă pentru viitorii părinți, Smiley și Gina Pistol, care așteaptă cu nerăbdare să își țină în brațe pentru prima oară fetița. Pentru că frumoasa parteneră a artistului urmează să nască în curând, cuplul s-a pus pe treabă pentru a organiza totul ca la carte înainte de venirea pe lume a micuței. Nerăbdător să o cunoască, Smiley a participat la ultima ecografie și chiar a observat un detaliu inedit la fetița sa.

Smiley și Gina, pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru bebe

În curând Smiley și Gina vor deveni părinții unei fetițe, după ce frumoasa prezentatoare TV a dus cu bine sarcina la final. Aproximativ o lună îi mai desparte pe viitorii părinți de momentul în care o vor ține pentru prima oară în brațe pe copila lor. Micuța urmează să se nască la începutul lunii martie, după cum chiar artistul a dezvăluit. Prezent în direct la emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV, Smiley a făcut mai multe dezvăluiri celor doi prezentatori, Cove și Lora, cu privire la perioada pe care o traversează.

Pentru că sunt perfecționiști și extrem de emoționați, Smiley și Gina s-au străduit să pregătească totul în cel mai mic detaliu. De la camera fetiței, până la cărucior, hăinuțe și alte accesorii necesare oricărui nou-născut, cuplul a ales cu minuțiozitate totul.

Nu știm exact data, mai durează o lună și un pic. Suntem emoționați. De la o vreme, lumea îmi spune Smiley tăticul, nu simplu Smiley! Avem tot, am pregătit totul. Suntem înarmați până în dinți. Am renovat o parte din camera fetiței, urmează să mai luăm mai multe cât de curând. Dar avem pătuț, cărucioare, scaun de mașină…, a dezvăluit Smiley, la Vorbește lumea.

Smiley a descoperit cu cine seamănă bebelușul
Smiley a descoperit cu cine seamănă bebelușul

Ce a observat Smiley la ultima ecografie a fetiței sale

Vestea că va fi tată de fată la emoționat pe artist, care a participat inclusiv la ultima verificare a fetiței sale, în cabinetul medical. Smiley a observat un detaliu la ultima ecografie a micuței, care l-a făcut să răsufle ușurat. Atent la toate detalii cu privire la modul în care va arăta copila, solistul a mărturisit că se bucură că bebelușul nu îi moștenește trăsăturile. 

Abia aștept. Sunt un pic emoționat, că nu sunt foarte îndemânatic. Sunt încântat că e fetiță! La ecografie am văzut că nu are nasul meu, deci e ok. Cred că o să fie foarte frumoasă, a continuat Smiley.

Pe de altă parte, dincolo de emoția nașterii primului său copil, Smiley a menționat proiectele profesionale ce urmează să fie lansate în curând. Printre acestea se umără și emisiunea ”Românii au talent”, ce urmează să revină pe micile ecrane începând din această săptămână. De asemenea, pe plan muzical se anunță vești bune pentru fanii Smiley.

Va fi cel mai tare sezon, zic eu, pentru că am fost aproape, la filmări, am simțit tot… Sezonul al 11-lea va fi cel mai tare. Iar muzical… Urmează o nouă piesă, pe 12 februarie. A doua, după aceea în duet cu Delia. Vor fi colaborări inedite. Iar în fiecare lună voi scoate o piesă. Și în următorii doi ani voi crea muzică încontinuu, a concluzionat cântărețul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...