Când începe Românii au Talent 2021. Surpriză mare, nu va mai fi doar o dată pe săptămână

Iancu Andreea 08.01.2021, 18:38
Când începe Românii au Talent 2021. Surpriză mare, nu va mai fi doar o dată pe săptămână

Fanii show-ului de talente de la PRO TV vor fi bucuroși să afle că emisiunea Românii au Talent 2021 urmează să revină pe micile ecrane. Astfel, sezonul 11 al unuia dintre cele mai îndrăgite spectacole în care românii își demonstrează aptitudinile va reintra în normal, după o pauză impusă de pandemie. Totodată, telespectatorii vor avea parte și de o surpriză în privința zilei de difuzare.

Când revine show-ul Românii au Talent 2021 la PRO TV

Românii se pregătesc să primească cu brațele deschise una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de la PRO TV. Astfel, după o lungă așteptare, producătorii Românii au Talent 2021 au anunțat data la care publicul telespectator va putea urmări sezonul cu numărul 11. Astfel, jurații Andi Moisescu, Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu vor intra în casele românilor începând din 5 februarie, la PRO TV. Totodată, carismaticii Pavel Bartoș și Smiley vor condimenta fiecare ediție. Una dintre surprizele pe care producătorii le-au pregătit este faptul că fanii emisiunii vor beneficia de porție dublă, show-ul difuzându-se în acest sezon de două ori pe săptămână.

Dansatori surprinzători, voci de neuitat, momente de magie sau sport neașteptate și reprezentații nemaivăzute au reușit să scrie povestea viitorului sezon. Pavel Bartoș și Smiley au stat în culise și i-au încurajat pe concurenți înainte de intrarea pe scenă. Ca de fiecare dată, bucuria celor care au primit cel puțin 3 de DA și au ajuns în etapa următoare a fost sărbătorită! Vestea că din 5 februarie ne vom revedea a adus deja o mare bucurie! Aceasta este completată de faptul că în acest sezon… spectacolul este la dublu. Cel mai cunoscut show de divertisment revine cu 2 ediții pe săptămână!, se arată în comunicatul PRO TV.

Noul juriu al sezonul 11 Românii au Talent
Noul juriu al sezonul 11 Românii au Talent

Alexandra Dinu, noul jurat al emisiunii

Dincolo de faptul că Românii au Talent 2021 va fi difuzat de două ori pe săptămână, o nouă vedetă a apărut la masa juriului. Pentru că Mihai Petre a încheiat contractul cu postul, cea care îi va lua locul acestuia în sezonul 11 al emisiunii este Alexandra Dinu. Frumoasa actriță a primit cu bucurie vestea că va face parte din show și a apreciat revenirea în televiziune, de altfel o pasiune de-a sa.

Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!, a mărturisit Alexandra Dinu înainte de noul sezon al show-ului de talente.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...