Smiley a făcut-o pe Gina Pistol să plângă, chiar de ziua ei. Momentul a fost filmat și postat pe social media

Iancu Andreea 09.12.2020, 19:38
Smiley a făcut-o pe Gina Pistol să plângă, chiar de ziua ei. Momentul a fost filmat și postat pe social media

Frumoasa Gina Pistol a izbucnit în lacrimi chiar de ziua ei. Responsabilul cu starea de spirit al vedetei este chiar Smiley, iubitul său, care a făcut-o să plângă pe blondină, în timp ce filma reacția vedetei. Clipul a fost postat inclusiv pe rețelele de socializare.

Motivul pentru care Smiley a făcut-o pe Gina Pistol să plângă de ziua ei

Astăzi, 9 decembrie, Gina Pistol și-a aniversat ziua de naștere. Frumoasa prezentatoare de la Chefi la cuțite a împlinit 39 de ani și se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Însărcinată cu primul său copil, Gina radiază de fericire și este mai sensibilă ca oricând. Pentru că și-a dorit să o surprindă într-o zi așa specială, Smiley a venit chiar în platoul de la Chefi la Cuțite pentru a o sărbători pe iubita sa.

Înarmat cu un tort de ciocolată, artistul a reușit să o facă pe Gina Pistol să plângă de ziua ei. Sărbătorita s-a emoționat la vederea iubitului său, căruia i-a mulțumit pentru gest și l-a sărutat cu drag. După ce toți cei prezenți i-au cântat „La mulți ani” vedetei, Gina a păstrat un moment pentru a-și pune o dorință și a suflat în lumânarea așezată pe tort.

Întreaga surpriză a fost filmată și postată pe pagina oficială a lui Smiley, alături de textul „❤️That special day! La multi ani, GinaPistol! ?”  

Smiley i-a pregătit o surpriză iubitei sale, Gina Pistol, cu ocazia zilei sale de naștere foto - captură foto Facebook/Smiley
Smiley i-a pregătit o surpriză iubitei sale, Gina Pistol, cu ocazia zilei sale de naștere
foto – captură foto Facebook/Smiley

Cine o va înlocui pe frumoasa prezentatoare la Asia Express

Fiind însărcinată cu primul său copil, Gina Pistol urmează să nască cândva în jurul lunilor februarie-martie. Pentru că sarcina nu îi mai permite vedetei să participe la noul sezon al emisiunii Asia Express, Gina va fi înlocuită în noua ediția. Astfel, oficialii Antenei 1 încearcă să găsească un prezentator care să îi țină locul blondinei. Potrivit click.ro, producătorii vorbesc despre posibilitatea de a-i introduce în show pe unul dintre foștii concurenți Asia Express.

Astfel, printre posibilele nume de vedete pe care le-ar putea avea ediția a patra a competiției de pe continentul asiatic se numără: Dorian Popa, Speak, Liviu Vârciu sau Răzvan Fodor, adică o parte dintre foștii concurenți ai primelor sezoane. Pentru că fanii emisiunii sunt extrem de nerăbdători să afle când vor începe filmările pentru noul sezon Asia Express, sursa citată precizează că acestea ar putea debuta la finalul primăverii. De asemenea, sunt luate în calcul țările care nu au fost atât de afectate de pandemie precum Uganda, Grecia sau Turcia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...