Smiley îi face o propunere indecentă Andrei, la Românii au talent. Toată lumea a auzit. Jurata: “Trebuie să mai slăbesc puţin să poţi să mă ţii”

Ana Anitoiu, Ionuț Vieru 22.03.2021, 21:20

Smiley i-a făcut o propunere indecentă Andrei, în ediția de luni, 22 martie, a emisiunii ”Românii au talent”. Toată lumea a auzit. Poate că spre surprinderea soțului ei, Cătălin Măruță, jurata nu l-a refuzat pe artist, dar i-a spus cântărețului că ar fi nevoie să mai slăbească puțin astfel încât el să o poată ține.

Cum l-a provocat Andra pe Smiley să-i facă o propunere indecentă

De altfel, ideea lui Smiley de a-i face o propunere indecentă Andrei a venit din cauza artistei. Totul a pornit de la un dans spectaculos pe care l-a prezentat Duo Varadi, format dintr-un cuplu de acrobați, soț și soție – ea originară din Republica Moldova, iar el ungur. S-au cunoscut în Norvegia, s-au îndrăgostit la prima vedere, iar acum sunt căsătoriți de șase ani, au o fetiță de cinci ani și locuiesc în Budapesta. Numărul lor impresionant a iscat o discuție interesantă între colegii de platou.

“Ne faceţi să visăm cu ochii deschişi, ca şi noi putem să facem asta, dar mai bine admirăm. Dar e bine că veniţi voi şi ne arătaţi cum se dansează. Mai ales când la mijloc e şi o dragoste atât de frumoasă”, a spus Andra, dându-i o idee năstrușnică lui Smiley, după ce atât el, cât și colegii lui de la masa juriului s-au ridicat în picioare și au aplaudat cuplul de acrobați pentru numărul pe care au reușit să îl prezinte.

Smiley ii face o propunere indecenta Andrei, la Romanii au talent. Toata lumea a auzit. Jurata: “Trebuie sa mai slabesc putin sa poti sa ma tii”
Smiley si Andra

Ce propunere indecentă i-a făcut Smiley lui Andra

Smiley, în calitate de jurat temporar în locul lui Andi Moisescu, i-a propus Andrei să încerce și ei o fază din numărul prezentat de soții acrobați. Mai exact, Andra ar trebui să fie ridicată de el, să formeze un ”plic” în jurul lui și să cadă până la nivelul gleznelor artistului, ca în fotografia de mai sus.

“Andra mi-a mărturisit, pe parcursul numărului vostru, că a încercat să facă şi ea să facă figura aia de la final. Cea în care tu te-ai făcut plic pe el şi l-ai îmbrăţişat din cap până-n picioare. Andra, dacă tu te angajezi ca un an de zile să repetăm ca să ne iasă figura aia, eu sunt dispus să te faci plic pe mine, serios. O să mai şi slăbesc puţin…”, a spus Smiley.

Smiley ii face o propunere indecenta Andrei, la Romanii au talent. Toata lumea a auzit. Jurata: “Trebuie sa mai slabesc putin sa poti sa ma tii”
Cei doi soti acrobati, Duo Varadi, la Romanii au talent

Cum a reacționat Andra la propunerea indecentă pe care i-a făcut-o Smiley

La auzul propunerii indecente făcute de Smiley, la masa juriului emisiunii ”Românii au talent”, Andra și-a pus o mână la ochi, după care a început să râdă. Cântăreața s-a lăudat că ar putea să formeze plicul, însă a avut și ea un amendament.

“Şi eu trebuie să mai slăbesc, să poţi să mă ţii”, a spus Andra amuzată de propunerea colegului ei, înainte ca fiecare dintre ei, dar și Florin Călinescu și Alexandra Dinu să le dea câte un ”Da” celor doi acrobați soț și soție. De altfel, nici între cei doi acrobați nu e foarte ușor. ”E greu uneori să lucrez cu soția mea, dar facem o echipă foarte bună”, a spus acrobatul, care călătorește prin lume alături de mica lui familie. ”Pentru mine nu e greu să lucrez cu soțul meu, pentru că mă ascultă”, a mărturisit ea, pe de altă parte.