Cum se comportă Smiley acasă după ce Gina și fetița s-au întors de la spital. ”Uiți tot”

Ana Anitoiu 19.03.2021, 16:14

Gina Pistol a dezvăluit cum se comportă Smiley acasă, după ce ea și fetița lor nou-născută s-au întors de la spital. Frumoasa prezentatoare a recunoscut că deși este în al nouălea cer acum că o are pe micuța Josephine, nu i-a fost deloc ușor în primele zile de când a devenit mamă.

Gina Pistol, despre cum se comportă Smiley acasă

Prezentatoarea le-a povestit fanilor ei că deși s-a documentat intens în cele nouă luni de sarcină cu privire la îngrijirea bebelușului, atunci când a pășit în casă cu micuța Josephine a uitat tot. Totuși, Gina Pistol a precizat că are parte de un ajutor de nădejde, deoarece Smiley s-a dovedit a fi un tătic model.

”Nu e deloc ușor, mai ales la început. Adică tot ce citești în cele nouă luni de sarcină, tot ce ți se spune de către moașă, de către pediatru…uiți. În momentul în care pășești în casă, uiți tot. Suntem bine. Și zic eu că facem o treabă bună. Oricum mare ajutor am din partea lui Andrei, se descurcă foarte bine, incredibil de bine. (Josephine, n.r.) zâmbește în somn. Mititică, drăguță. E minunat sentimentul ăsta pe care îl ai când ești mamă. Uiți de tot greul”, a spus Gina Pistol.

Cum se comporta Smiley acasa dupa ce Gina si fetia s-au intors de la spital. ”Uiti tot”
Gina Pistol si Smiley

Gina Pistol, probleme după naștere

De asemenea, frumoasa prezentatoare de la ”Chefi la cuțite” și ”Asia Express” a recunoscut că după operația de cezariană și-a revenit cam din cea de-a treia zi. În plus, abia acum înțelege de ce toate femeile o sfătuiau să se odihnească cât de mult poate, înainte de naștere, pentru că acum este ocupată tot timpul.

”26 din 24 de ore am fost ocupată. Vă mulțumesc mult de tot pentru mesaje, sunt bine. M-am recuperat foarte repede după operație, doar că nu-i ușor deloc. Jos pălăria în fața tuturor mamelor. Fizic, după operație mi-am revenit cam din a treia zi, pentru că primele două zile nu au fost chiar cele mai drăguțe zile din viața mea. Vă spun sincer, chiar n-au fost. (…) Și vă spun sincer, eu abia acum înțeleg de ce-mi spuneați toate să mă odihnesc cât mai pot. Să mă odihnesc bine. Abia acum înțeleg. Mare dreptate ați avut!”, a mai spus Gina Pistol, pe contul ei de Instagram.

Cu cine seamănă fetița Ginei Pistol și a lui Smiley

Anterior, Smiley a povestit, la rândul lui, că el și Gina Pistol lucrează bine în echipă. Se trezesc împreună și fac totul în doi. El și-a anunțat fanii că micuța Josephine seamănă cu mama ei și că în momentul în care s-a născut fiica lui și-a dat seama că până în acel moment nu a iubit pe nimeni.

”Fetița noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Și atunci când te trezești la 4 dimineața o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naște copilul tău îți dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni”, a spus Smiley.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...