VIDEO EXCLUSIV

Smiley este un tată dedicat 100%: „E o bucurie pe care îmi doream să o trăiesc”. Cum îi „fură” Gina Pistol meseria/ VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 31.08.2022, 14:01

Smiley a intrat, în urmă cu un an și jumătate, în clubul părinților și și-a luat în serios rolul de tată. Artistul adoră să-și înceapă fiecare dimineață cu Josephine, fiica lui și a Ginei Pistol. O familiarizează cu cărțile pentru bebeluși, cu muzica, dar și cu poveștile. În interviul acordat exclusiv pentru Impact.ro, îndrăgitul artist ne-a vorbit despre viața în noua formulă, dar și despre cine îl ajută pe el și pe Gina la creșterea fetiței. Smiley s-a alăturat campaniei „Dăm aripi educației“ inițiată de Worls Vision România, prin care oamenii sunt invitați să doneze cărți și rechizite pentru copiii defavorizați. Cu această ocazie, Smiley a donat cartea “Legendele Olimpului” și a invitat oamenii să îi urmeze exemplul.

Smiley este un tată dedicat 100%

Ce povești îți citea mama în copilărie? Ce amintiri ai legate de acea perioadă?

Cred că mama îmi citea “Amintiri din copilărie” când eram mic și nu știam să citesc. După ce am început să citesc singur, am citit cam tot ce îmi pica în mână, tot felul de povești, ce mi se dădea la școală, dar și ce aveam în bibliotecă.

Erai genul de copil care nu își lua dulciuri și jucării, ci preferai să îți iei cărți?

Nu, aveam foarte multe cărți în bibliotecă, nu am reușit să le citesc pe toate. Nu am avut lipsă de cărți, tot ce voiam să citesc îmi era la îndemână, nu pot să spun că nu mi-am luat dulciuri ca să îmi iau cărți. Nu am fost genul acesta.

Smiley este un tata dedicat 100%
Smiley este un tata dedicat 100%

Care e cartea care ți-a marcat copilăria?

Toate cărțile de la Jules Verne și mă bucur că tata mi le-a dat să le citesc și mă bucur că le-am și citit. Mă uit la ce se întâmplă în jurul nostru și mi se pare: bă, ăsta știa ceva ce nu știam noi! Evident și “Legendele Olimpului” așa când eram în clasele primare, când am învățat să citesc și am descoperit primele cărți, după care am trecut la chestii mai complexe.

Acum îi citești povești fiicei tale, Josephine?

Da, bine, e mult spus povești, dar da, noi în fiecare dimineață avem ritualul acesta să citim cărți. Are evident cărți cu poze și cărți cu sunete – compozitori Vivaldi, Mozart, tot felul din astea.

Dar tu obișnuiești să îi cânți, să o familiarizezi cu muzica?

Da, îi cânt destul de des.

Am văzut că Gina a făcut un duet cu Rona Hartner la petrecerea lui Jo!

Da, Gina cântă chiar mai mult decât mine, nu pierde nicio ocazie să cânte.

Cât de mult te implici în creșterea fetiței? În perioada asta, pentru că și Gina și-a reluat cariera, vă ajută bunicii sau ați luat o bonă?

Tot timpul ne implicăm în educația copilului nostru, absolut tot timpul. Deci sunt dedicat sută la sută. Ne ajută și bunicii și bona.

Îmi aduc aminte cât de entuziasmat erai când îmi vorbeai despre copiii lui Pavel Bartoș, iar acum de când ești tătic cred că este cea mai mare dorință care ți s-a îndeplinit.

Sunt la fel de entuziasmat când vorbesc despre copiii lui Pavel Bartoș și la fel de entuziasmat când vorbesc despre copilul meu. Da, e o bucurie pe care îmi doream să o trăiesc și pe care mă bucur că o trăiesc. Ce să zic? Este next level of love ca să zic așa. Mă duc să o prind pe fiica mea, pentru că se culcă la ora 21.00.

Urmăriți Impact.ro și pe