Simona Halep, replică savuroasă. Ce le-a spus românca celor care i-ar fi ocupat terenul de tenis pentru antrenament

Ana Anitoiu 08.05.2021, 18:38
Simona Halep, replică savuroasă. Ce le-a spus românca celor care i-ar fi ocupat terenul de tenis pentru antrenament

Simona Halep a dat o replică savuroasă la un antrenament pentru turul doi al turneului de la Roma, când terenul de tenis i-a fost ocupat. Campioana de la Wimbledon și-a pierdut răbdarea și i-a pus la punct pe cei care o împiedicau să se pregătească înainte de meciul ce o așteaptă în Italia, la care o va întâlni pe Angelique Kerber sau pe o altă jucătoare venită din calificări.

Ce replică savuroasă a dat Simona Halep

La cel mai recent antrenament pe care l-a făcut în Herăstrău, Simona Halep a fost însoțită de părinții ei și de actorul Horațiu Mălăele. În timp ce jucătoarea făcea exerciții de întindere, artistul și tatăl sportivei au încins un amical pe teren. După ce a urmărit puțin schimbul de mingi dintre ei, campioana de la Wimbledon s-a plictisit și le-a dat o replică savuroasă.

Nerăbdătoare să își înceapă antrenamentul, Simona Halep le-a sugerat tatălui ei și actorului Horațiu Mălăele să îi elibereze terenul. ”Hai gata! Vă mai jucați mult?”, le-a spus ea, determinându-i să își încheie amicalul.

Simona Halep, replica savuroasa pentru cei care i-ar fi ocupat terenul de tenis
Simona Halep

Simona Halep, despre cauza eșecului din optimile turneului de la Madrid

Jucătoarea de tenis a explicat că eșecul din optimile turneului de la Madrid a fost cauzat de oboseala psihică pe care a acumulat-o în ultimii ani. Simona Halep a adus aminte de faptul că ani la rând a jucat în fiecare săptămână la nivel înalt.

”O oboseală mentală destul de mare, poate probabil că și ani la rând am stat în top și jucam săptămână de săptămână la nivel înalt. Cu siguranță este mai greu să rămâni acolo decât să ajungi, și asta pot să o spun acum”, a spus Simona Halep.

Ce a descoperit Simona Halep că o ajută, înainte de turneul de la Roma

Campioana de la Wimbledon a descoperit un truc ce o ajută în acest sens: sesiuni de jogging dimineața. Simona Halep a făcut o astfel de sesiune și a spus că vor mai urma și altele, deoarece o relaxează.

”A fost superb, mi-a plăcut tare mult și o s-o mai fac pentru că mă relaxează foarte tare. Sunt și foarte multi oameni care aleargă de la 8 dimineața”, a spus Simona Halep, locul 3 mondial, care va pleca în acest weekend la Roma, pentru a-și apărat titlul cucerit anul trecut.

Când se va căsători Simona Halep

În ultima vreme, sportiva nu se gândește doar la cariera ei în tenis. Campioana de la Wimbledon știe exact cum vrea să arate familia pe care intenționează să și-o întemeieze. Simona Halep are o relație fericită cu Toni Iuruc, cu care ar urma să se căsătorească.

”S-ar putea ca o cununie civilă să fie chiar înainte de Roland Garros, să fie o petrecere restrânsă, în familie. Apoi, când deja se va fi terminat nebunia cu coronavirusul, Simona și Toni vor pregăti petrecerea cea mare. Dar, cel mai probabil, lucrurile astea se vor întâmpla anul viitor, mai ales că ea ar avea destul de mulți invitați din străinătate pe care ar fi absurd să îi țină în carantină, pentru eveniment, înainte. Așa că, Simona și Toni vor avea, de fapt, o nuntă cum și-au dorit: una pentru familie, intimă, cu doar cei foarte apropiați, și una demnă de o campioană mondială, dar reprogramată”, au spus surse apropiate celor doi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...