Simona Halep a găsit vinovatul pentru eliminarea de la Madrid. L-a dat afară imediat

Stan Filon 06.05.2021, 13:52
Simona Halep a găsit vinovatul pentru eliminarea de la Madrid. L-a dat afară imediat

Simona Halep a găsit vinovatul pentru eliminarea sa timpurie de la Madrid, așa că nu a stat deloc pe gânduri și l-a concediat imediat! Simona Halep (3 WTA) a fost eliminată de Elise Mertens (16 WTA) în optimile turneului de la Madrid, scor 6-4, 5-7, 5-7.

Simona Halep a găsit vinovatul pentru eliminarea de la Madrid

Simona Halep a spus imediat la conferința de presă că s-a simțit obosită în setul decisiv, set în care a avut un break avans încă din debut: “Cu siguranță aș fi avut nevoie de mult mai multe meciuri, dar a fost cum a fost, cu accidentări, e greu să joc turnee dacă nu sunt sută la sută.

Partidele pe care le-am jucat aici însă, la Madrid, mi-au arătat că sunt la un nivel destul de bun. Nu mi-am pierdut foarte mult din joc, dar mental și ca răbdare un pic se vede, mă grăbesc destul de mult și fac unele greșeli pe care în mod normal nu le-aș face sau în trecut nu le făceam.

Simona Halep a gasit vinovatul pentru eliminarea de la Madrid
Simona Halep a gasit vinovatul pentru eliminarea de la Madrid

S-a simțit obosită în meciul pierdut în fața Elisei Mertens

Am simțit oboseală în setul al treilea, cred că s-a și văzut, dar vine tot de la meciuri, nu am avut partide strânse anul acesta, grele, în care să pot să-mi depășesc limita. Recuperarea este însă, sper eu, destul de rapidă, masaj, tratament și alergare, pentru că așa își revine corpul”, a spus Halep.

Ei bine, după ce a declarat că s-a simțit obosită, Simona Halep l-a găsit ca fiind responsabil pentru asta pe unul din antrenorii ei, Artemon Apostu-Efremov, pe care l-a și concediat. Antrenorul a explicat pentru AS.ro de ce s-a ajuns la încetarea colaborării. Are numai cuvinte de laudă atât la adresa Simonei Halep, cât și la adresa antrenorul Darren Cahill.

“Nu pot găsi un motiv evident, ci mai degrabă este o colaborare care a ajuns la sfârșit după multe provocări legate atât de programul competițional, cât și de restricții legate de pandemie.

O colaborare cu un jucător de asemenea calibru este o experiență fenomenală și sper să fi reușit să o învăț atat de multe pe cât am învățat eu fiind în această echipă. Darren Cahill este un mare antrenor și să îl am alături a fost o inspirație majoră”, a transmis fostul antrenor al Simonei pentru AS.ro.

Artemon Apostu-Efremov a fost cooptat în echipa Simonei Halep în anul 2019, după ce l-a înlocuit pe Daniel Dobre. Numărul 3 WTA a rămas acum doar cu antrenorul Darren Cahill, cu care a înregistrat cele mai importante victorii din cariera sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI