Mesaj savuros al unei campioane din Cehia pentru Simona Halep. Cum o făcea fericită pe româncă

Stan Filon 06.05.2021, 19:08
Mesaj savuros al unei campioane din Cehia pentru Simona Halep. Cum o făcea fericită pe româncă

Fostul lider mondial la dublu Barbora Strycova, din Cehia, și-a anunțat retragerea din activitate, la vârsta de 35 de ani. Cu această ocazie, Simona Halep i-a transmis un mesaj foarte drăguț. Cehoaica i-a răspuns acum româncei, iar mesajul este unul savuros!

Simona Halep a primit un mesaj savuros din partea unei campioane din Cehia

Jucătoarea de tenis Barbora Strycova a anunțat că se retrage din tenis și va îmbrățișa cariera de mămică! Unul dintre multele mesaje primite a venit de la Simona Halep. ”Întotdeauna o campioană, ca jucătoare de tenis, iar acum ca mamă. Îți vom simți lipsa în circuit, Barbora Strycova”, a fost mesajul româncei.

Ei bine, mesajul a bucurat-o mult pe campioana din Cehia, care a venit și ea la rândul ei cu un mesaj savuros, care a descrețit frunțile tuturor. ”Simona mi-a dat un mesaj, m-a felicitat, a fost foarte drăguț din partea ei. Cred că este tristă că nu voi mai concura. Sunt sigură că de fiecare dată când mă vedea pe partea ei de tablou era fericită pentru că știa pur și simplu din start că e în turul următor”, a spus viitoarea mămică Barbora Strycova.

Simona Halep a primit un mesaj savuros din partea unei campioane din Cehia
Simona Halep a primit un mesaj savuros din partea unei campioane din Cehia

Barbora Strycova se retrage din tenis și va deveni mămică

Barbora Strycova a luat decizia de a se retrage din tenis după ce a aflat că va aduce pe lume un bebeluș. Strycova a fost lider mondial la dublu și a cucerit turneul de la Wimbledon în anul 2019, alături de Su-Wei Hsieh (Taipei).

”Spun adio carierei mele şi nu intenţionez să revin în circuit! Vreau să joc o ultimă partidă în faţa publicului. Visul ar fi ca asta să fie la Wimbledon, însă dacă nu se poate, voi organiza ceva aici, în Cehia”, a anunțat, marți, Barbora Strycova.

Simona Halep a fost printre primele sportive care a felicitat-o pe Barbora Strycova, după ce s-a afat că aceasta va deveni mămică. ”Felicitări, Barbora! Este o veste grozavă!”, a scris Simona pe Twitter. Simona Halep și Barbora  Strycova se cunosc destul de bine, confruntându-se de 7 ori în meciuri oficiale. Românca a ieșit învingătoare în 6 din cele 7 meciuri.

Simona Halep de-abia așteaptă să devină și ea mamă

Simona Halep iubește copiii și de-abia așteaptă să devină mamă. Sportiva din România ar da oricând tenisul pentru ”cariera” de mămică. A recunoscut că aceasta ar fi cea mai mare emoție pentru ea.

”Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramane limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele. Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită”, decla la începutul anului Simona Halep.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI