Simona Halep, dezvăluiri spectaculoase despre colaborarea cu antrenorul Patrick Mouratoglou. „Am schimbat multe lucruri”

Sorin Barbu 04.05.2022, 12:16
Simona Halep, dezvăluiri spectaculoase despre colaborarea cu antrenorul Patrick Mouratoglou. „Am schimbat multe lucruri”

Simona Halep pare să-și fi regăsit pofta de a juca tenis cu zâmbetul pe buze, după doar câteva săptămâni de pregătire cu Patrick Mouratoglou. Jucătoarea din România a acordat un interviu în care a vorbit foarte mult despre cât de multe lucruri s-au schimbat în bine de când lucrează cu fostul antrenor al Serenei Williams.

Simona Halep îl laudă Patrick Mouratoglou

Simona Halep merge „ceas” cu noul antrenor în lojă. Colaborarea cu Patrick Mouratoglou a început acum o lună, iar jucătoarea din România a câștigat trei meciuri la Madrid fără să cedeze nici măcar un set. Sportiva din Constanța se felicită pentru alegerea pe care a făcut-o și îl laudă în fiecare interviu pe tehnicianul care a lucrat zece ani cu Serena Williams.

„Este o atmosferă bună în echipa mea, simt o energie bună, Patrick mă susține foarte mult. Am schimbat multe lucruri, dar întotdeauna într-un mod natural. Nu simt că forțez nimic, schimbările sunt uneori dificile, dar totul a venit de la sine. Patrick știe că sunt o persoană foarte emoțională, așa că știe să vorbească cu mine, să se pregătească pentru fiecare situație pe care trebuie să o rezolvăm. Până acum totul merge bine”, a declarat Simona Halep.

Jucătoarea din România nu a mai vorbit așa frumos de un antrenor din perioada în care a lucrat cu australianul Darren Cahill.

„Nu a fost ușor, recunosc, sunt o persoană foarte timidă, știți cu toții asta. În general, sunt foarte introvertită, îmi este greu să am încredere în cineva. Dar am nevoie de confort, iar cu el m-am simțit confortabil din prima clipă.

Văd că îmi apreciază jocul, felul meu de a fi, așa că comunicarea a fost ușoară. I-am explicat ce simțeam în timpul meciurilor, înainte și după meciuri și m-a ajutat mult să comunic cu el”, a dezvăluit jucătoarea din România, conform tennisactu.net.

Simona Halep o va întâlni pe Ons Jabeur, în sferturi la Madrid, miercuri de la ora 13:00. Jucătoarea din Tunisia are 27 de ani și se află pe locul 10 în clasamentul WTA. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de trei ori, iar sportiva din Constanța conduce cu 2-1.

Urmăriți Impact.ro și pe