Simona Gherghe, explicații în premieră. Ce se întâmpla cu ea la Acces Direct

Iancu Andreea 29.09.2020, 17:15
Simona Gherghe, explicații în premieră. Ce se întâmpla cu ea la Acces Direct

Simona Gherghe este cea care a dezvăluit publicului formatul emisiunii Acces Direct. Cu toate acestea, vedeta a revenit pe micile ecrane însă în cadrul altui proiect. Acum, Simona este moderatoarea show-ului Mireasa, în care mai mulți concurenți sunt în căutarea iubirii. Fosta prezentatoare de la Acces Direct a oferit explicații despre motivul pentru care nu s-a mai potrivit în cadrul emisiunii pe care acum o prezintă Mirela Vaida.

Adevăratul motiv pentru care Simona Gherghe nu mai prezintă Acces Direct

Simona Gherghe a revenit de curând în televiziune, după o pauză în care s-a concentrat pe familie și pe creșterea copiilor. Totuși, dragostea pentru profesia sa a determinat-o să își reia activitatea. De asemenea, noua propunere a găsit-o pe Simona exact în momentul potrivit, ca și cum planetele s-ar fi aliniat special pentru ea.

“Nu cred că se aşteptau puţini să mă întorc, pentru că asta este profesia mea. Asta ştiu eu să fac cel mai bine şi cel mai bine mă simt într-un platou de televiziune, vorbind cu oamenii. Dar această propunere a venit într-un moment în care i-am crescut pe cei mici încât să fie pe picioarele lor, la propriu, adică a venit într-un moment prielnic”, a declarat Simona Gherghe pentru okmagazine.ro.

Actuala prezentatoare de la Mireasa a dezvăluit însă motivul pentru care nu s-a întors la Acces Direct. Se pare că formatul extrem de solicitant o obosea pe Simona, care a decis să revină în cadrul altui proiect de televiziune. După o pauză începută la nașterea celui de-al doilea copil, Gherghe este din nou pe micile ecrane.

“Cumva ăsta a fost pretextul, faptul că am rămas însărcinată. Însă obosisem la Acces Direct. E un format foarte solicitant şi atunci am simţit că am dat tot ce se putea în povestea aia. Şi nu-mi place să fac lucrurile cu jumătăţi de măsură, iar în momentul în care l-am născut pe Vlad am avut o întâlnire cu conducerea şi le-am explicat că asta a fost, atât am putut să duc. Ei m-au înţeles şi mi-au lăsat acest respiro. Și în momentul în care am simţit că sunt pregătită să mă întorc, mi-au făcut această ofertă de a reveni în platou la Mireasa. Am cântărit bine propunerea şi am acceptat-o”, a mărturisit vedeta pentru sursa citată.

Simona Gherghe, moderatoarea emisiunii Mireasa, de la Antena 1
Simona Gherghe, moderatoarea emisiunii Mireasa, de la Antena 1

Simona Gherghe și Mirela Vaida, schimb de emisiuni

În timp ce Simona s-a consacrat ca prezentatoare la Acces Direct, Mirela Vaida a trăit același sentiment la Mireasă pentru fiul meu. Acum, cele două colege de post au reușit să facă schimb de emisiuni. Într-un dialog în direct, cele două chiar au glumit pe seama acestei situații.

“Eu cred că o știre foarte importantă este aceea că a noastră colegă Simona Gherghe revine în televiziune. După un an și jumătate în care s-a dedicat în întregime creșterii celor doi copii ai ei. Simona, mă bucur să te văd. Îți spun sincer că mă simt foarte ciudat eu în platoul tău și tu în platoul în care eu, cum ar veni, m-am consacrat. Practic am făcut schimb de emisiuni, fără să ne fi așteptat vreodată”, a mărturisit Mirela Vaida în timp ce își felicita colega pentru revenire.

Pe de altă parte, în cadrul intervenției, Simona a întărit ideea că nu se mai regăsește în formatul Acces Direct. Gherghe este de părere că Mirela Vaida se descurcă de excepție în noua postură de moderator al fostei sale emisiuni.

“Nu mai este platoul meu de un an. Este platoul tău, emisiunea ta. Când auzi din gura altuia, 1 an și jumătate, zici, aoleu, am stat un an și jumătate acasă? Nu-mi vine să cred! Dar mă bucur că am intrat în acest proiect și sunt convinsă că o să fie foarte interesant”, a declarat Simona Gherghe.