Cu ce probleme de sănătate se confruntă Mirela Vaida, la 38 de ani. “E nenorocire!”. Vedeta Antena 1 a vrut ca fanii să afle chiar de la ea

Iancu Andreea 08.09.2020, 08:56
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Mirela Vaida, la 38 de ani. “E nenorocire!”. Vedeta Antena 1 a vrut ca fanii să afle chiar de la ea

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct, se confruntă cu probleme de sănătate. Vedeta de la Antena 1 a dezvăluit fanilor ce o supără în ultima perioadă și speră ca lucrurile să se amelioreze și să nu fie nimic grav.

Mirela Vaida, probleme de sănătate

Îndrăgita gazdă a show-ului Acces Direct a făcut o mărturisire neașteptată în una dintre ediții. Mirela a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă în ultima vreme și care îi dau bătăi de cap. Astfel, vedeta a explicat motivul pentru care are probleme de respirație, dar și de ce nu se poate odihni noapte.

„Cred că sunt puțin nazală. Cred că e ceva cu ambrozia, cred că e în floare acum. Nu pot dormi nopțile, nu pot respira, nu pot face nimic. Probabil că știți unii dintre dumneavoastră. E nenorocire. Dacă ai o rinită alergică și alergie la ambrozie sau la orice altceva ești nenorocit”, a explicat Vaida.

Totuși, în contextul pandemiei de coronavirus, vedeta a ținut să își liniștească colegii și fanii. Ea a menționat că nu este vorba despre o răceală, ci doar de o rinită.

„Nu sunt răcită. Și când strănut săracii colegi, că vă dați seama, nu mai ai voie acum să mai faci nimic. Ce să mai strănuți? Așa se uită toată lumea la mine, eu la ei și spun e rinită. Despre asta e vorba. Sper să fie doar atât”, a mai spus ea.

Mirela Vaida suferă de rinită
Mirela Vaida suferă de rinită

Echipa Acces Direct, confirmată cu Covid-19

Anunțul Mirelei Vaida vine ca o lămurire după ce în urmă cu două luni au fost mai multe cazuri de coronavirus confirmate în platoul emisiunii. Pe lângă membrii echipei de producție, inclusiv Veronica și Viorel Stegaru au fost testați pozitiv de coronavirus.

Totuși, vedeta Antenei 1 menționa și atunci că respectă regulile și se asigură că starea sa de sănătate este una bună pentru a nu-i pune în pericol pe ceilalți. Filmările pentru emisiunea Acces Direct au fost din acest motiv suspendate o perioadă.

“Bună dimineața! Aseară, târziu, s-a confirmat pozitiv un alt caz de COVID-19, în rândul echipei noastre. Pentru că interactionam zilnic unii cu ceilalți, atragem automat calitatea de “contacți direct” și nu vrem să ne punem în pericol pe noi și pe ceilalți! Tocmai de aceea s-a luat decizia ca de azi să stăm acasă cu toții, o perioadă de timp, ținând legătura cu DSP-ul și respectând toate prevederile legale.

Eu mă simt foarte bine, deocamdată, fara vreun simptom specific și sper să rămân așa! Pentru siguranța mea și a familiei, voi repeta testul PCR în mod periodic! Vă mulțumim pentru înțelegere și griji și abia aștept să ne reîntoarcem în direct, zilnic! Sunt alături de colegii mei aflați deja în izolare și mă rog să treacă repede și bine peste aceasta perioadă! Să aveți cu toții liniste și sănătate!! Doamne ajută! ??”, era mesajul transmis de Mirela în urmă cu două luni.

Urmăriți Impact.ro și pe