Simona Gherghe, lovitură imensă pentru Mirela Vaida. Prezentatoarea de la Acces Direct a rămas cu buza umflată

Mirabela Vasile 14.09.2020, 15:51
Simona Gherghe, lovitură imensă pentru Mirela Vaida. Prezentatoarea de la Acces Direct a rămas cu buza umflată

Simona Gherghe și-a făcut simțită prezența la Antena 1, odată cu debutul noului sezon din ”Mireasa”. De altfel, nu a trecut neobservată nici de producătorii emisiunii, asta pentru că audiențele au explodat și a reușit să îi ia fața colegei sale, Mirela Vaida.

Audiențe peste așteptări la emisiunea ”Mireasa”

Totodată, frumoasa prezentatoare de la ”Acces Direct” nu mai înregistrează ratingul din trecut. Și asta pentru că celebrele personaje Vulpiţa şi Viorel au dispărut din lumina reflectoarelor. Însă, lucrurile stau diferit în ceea ce o privește pe Simona Gherghe. Fosta prezentatoare a emisiunii „Acces Direct” a revenit în lumina reflectoarelor după concediul de maternitate şi a depășit nivelul așteptărilor.

De asemnea, emisiunea „Mireasa” a fos lider de audiență în intervalul orar în care a fost difuzată, iar Simona Gherghe a fost foarte încântată de audienţe.

”Fiecare început vine cu emoţii. Dar îmi era foarte dor de profesia mea. Chiar și de interacţiunea cu telespectatorii şi de starea aia de direct. Şi sunt foarte bucuroasă că şi celor de acasă le-a fost dor de mine. O demonstrează şi cifrele.

Primele ediţii ale emisiunilor au fost lider detaşat de audienţă şi nu pot decât să le mulţumesc telespectatorilor pentru primirea pe care mi-au făcut-o”, a spus Simona pentru click.ro.

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Cum și-a intrat Simona Gherghe în rol, după pauza de un an jumate

Prezentatoarea spune, de asemenea, că faptul că lipsește de acasă în perioada de prânz îi permite să fie o mamă foarte implicată. Simona Gherghe a recunoscut că îi era dor să fie în fața micilor ecrane.

”Faptul că lipsesc de acasă, practic, în perioada de prânz, când ei se odihnesc, îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată. Iar al treilea motiv ar fi dorul de profesia mea. Toate s-au schimbat, în ultimele luni. Da, lucrăm cu măşti. Nici nu putem intra în platouri altfel. Şi e normal să fie aşa. Ne protejăm familiile, pe noi şi concurenţii, care sunt izolaţi de lume”, spune ea.

Show-ul matrimonial ”Mireasa” se difuzează în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, și sâmbăta de la ora 13:30, iar gazda emisiunii este Simona Gherghe.

În cadrul emisiunii vor fi prezentate povești de dragoste. Nu vor lipsi nici momentele tensionate, ce îi vor supune pe concurenți la reguli dure. De asemenea vor fi și confruntări încărcate de suspans, dar și multe provocări, în care și telespectatorii vor avea un cuvânt de spus.

Urmăriți Impact.ro și pe