Vulpița și Viorel au plecat de la Acces Direct? Anunțul surprinzător, făcut Mirela Vaida în direct la Antena 1

Elena Avramescu 07.09.2020, 20:24
Vulpița și Viorel au plecat de la Acces Direct? Anunțul surprinzător, făcut Mirela Vaida în direct la Antena 1

Soții Stegaru, sau Vulpița și Viorel , așa cum sunt cunoscuți de telespectatorii show-ului Acces Direct, au locuit timp de 8 luni în București, însă acum a venit vremea să se întoarcă acasă. Chiar Mirela Vaida a anunțat, în timpul emisiunii moderate de ea, că serialul a luat sfârșit, iar de acum cei doi sunt alături de familie în Blăgești.

Vulpița și Viorel au plecat de la Acces Direct?

S-a aflat că doar cu câteva zile în urmă, soacra Vulpiței a venit la București cu trenul și i-a luat pe aceștia înapoi acasă la fetița lor. Telespectatorii așteptau ca astăzi cei doi să fie prezenți în emisiune, dar anunțul Mirelei Vaida a luat în surprindere pe toată lumea.

„Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere(…) A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis. Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte”, a spus Mirela Vaida în direct.

Astfel că soții Stegaru s-au dus înapoi la ei acasă, iar prezentatoarea emisiunii le-a urat tot binele din lume, după cele opt luni petrecute în preajma sa în platoul emisiunii: „Au avut parte de o experiență, le doresc din tot sufletul să fie sănătoși, să-și crească copilul în armonie și liniște. Important e să învețe ceva din aventura asta, să fie sănătoși!”, a mai spus Mirela Vaida.

Vulpița și Viorel au plecat de la Acces Direct
Vulpița și Viorel s-au întors acasă, spunând Adio emisiunii Acces Direct

Anunțul surprinzător, făcut Mirela Vaida în direct la Antena 1

La data de 23 iulie, emisiunea Acces Direct nu s-a mai difuzat live, iar asta pentru că invitații permanenți ai emisiunii Vulpița și Viorel au fost testați pozitiv cu covid. De atunci, cei doi au luat o pauză de la filmări și au intrat în carantină.

„Febră nu avea, Vulpița a anunțat că are probleme cu bila și că se simte rău. Când ea a acuzat aceste stări de rău ne-am gândit că cel mai bine ar fi să facem acest test, atât ei cât și soțului ei. Pe ea nu am mai chemat-o la emisiune, soțul ei nu s-a simțit rău. Astăzi la ora 16.30 am primit confiemarea că cei doi sunt pozitivi la COVID-19. Eram aranjată, machiată, pregatită să intru în direct și în acel moment au venit rezultatele. Noi am fost precauți și bine am facut” a spus Mirela Vaida în acele momente.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...