Simona Gherghe a rupt tăcerea! Ce a putut să dezvăluie despre Acces Direct, după 9 ani în care a prezentat emisiunea la Antena 1

Diana Radu 03.08.2020, 08:38
Simona Gherghe a rupt tăcerea! Ce a putut să dezvăluie despre Acces Direct, după 9 ani în care a prezentat emisiunea la Antena 1

Simona Gherghe a răspuns pe pagina sa de Instagram la câteva curiozități din parte fanilor, cum ar fi: când se va întoarce în televiziune. Fosta prezentatoare a fost o prezentă constată pe micile ecrane datorită emisiunii Accees Direct de pe Antena 1, pe care a moderat-o timp de 9 ani.

Cum au fost cei 9 ani de Acces Direct pentru Simona Gherghe

Frumoasa prezentatoare TV a renunțat la Acces Direct anul trecut pentru a se dedica în totalitate celor doi copii ai săi. Simona Gherghe a mărturisit că nu i-a fost ușor și că duce dorul televiziunii. Cât despre ce a însemnat Acces Direct pentru ea, aceasta a spus că o lecție de viață. În cei 9 ani cât a moderat emisiunea de pe Antena 1, Simona spune că i s-au întâmplat și bune și rele.

„Au fost 9 ani în care am învățat foarte multe. În care s-au întâmplat foarte multe. Și bune, și rele. Evident că pe cele rele le regret și acum. Dar le-am luat ca pe niște lecții. Am învățat să nu mai judec, să am răbdare, să ascult. Suntem diferiți și asta e frumusețea acestei lumi. Când n-am mai putut, pentru că nu este un format comod, m-am retras”, a mărturisit Simona Gherghe pe pagina sa de Instagram.

simona gherghe, acces direct, antena 1
Cum au fost cei 9 ani de Acces Direct pentru Simona Gherghe

Decizia Simonei Gherghe de a se retrage din televiziune a venit după ce a născut primul său copil, pe Vlad. Aceasta a dezvăluit că Acces Direct nu avea un „format comod”. În plus, ea a mai refuzat alte două proiecte. Însă, spune că s-ar întoarce în televiziune atunci când va fi atrasă de o altă emisiune care i se va potrivi.

„Cumva așa s-au așezat lucrurile. După ce l-am născut pe Vlad, am luat decizia să plec de la Acces. Apoi am refuzat alte două proiecte, pentru că am considerat că nu mi se potriveau. Voi reveni, atunci când o să-mi placă o emisie”, a mai spus Simona Gherghe.
Înainte de a prezenta Acces Direct, Simona Gherghe a mai prezentat Observatorul de la ora 13:00, apoi Observatorul Matinal, de la ora 16:00 și apoi Observatorul de la ora 19:00.
Urmăriți Impact.ro și pe