EXCLUSIV

Silvia Dumitrescu și Florin Ochescu s-au îmbolnăvit de două ori de Covid-19. Declarații EXCLUSIVE despre starea lor de sănătate

Simona Ecovoiu 09.02.2022, 22:40

Vestitul instrumentist Florin Ochescu, soțul Silviei Dumitrescu, a schimbat azi prefixul. La ceas aniversar, chitaristul de top ne-a dezvăluit, pentru impact.ro, cu ce probleme de sănătate s-a confruntat în pandemie: ”Ne-am îmbolnăvit toată familia de Covid-19, de două ori, dar am scăpat, deși nu am fost vaccinați, ne-am vaccinat natural. Acum e la modă să ai Covid-19!”. Florin Ochescu (70 de ani) ne-a mai spus pe cine a invitat la petrecerea din această seară, dar și unde va cânta, împreună cu Silvia Dumitrescu (62 de ani), în sezonul estival.

Silvia Dumitrescu, mesaj emoționant pentru soțul ei: ”Doamne, ține-l sănătos! Te iubesc, Iubi!”

Florin Ochescu a împlinit azi 70 de ani, prilej pentru celebra lui soție, Silvia Dumitrescu, să îi facă o declarație de dragoste, pe contul ei de Facebook:

”Astăzi am toate motivele să fiu fericită…este ziua soțului meu drag Florin Ochescu. Împlinește 70 de ani. Doamne, am trăit s-o văd si pe-asta! Nu-mi vine sa cred! Mulțumesc, Doamne, ține-l sănătos și dă-i inspirație și putere să cânte și să iubească…noi familia toată te iubim și te prețuim mult, mult,mult…!!!La mulți ani, Iubi!”

Postarea i-a adus peste 800 de like-uri, fanii întrecându-se în urări.

”Acum, în pandemie, e la modă Covid-ul. L-am avut și noi, de două ori, toată familia!”

Contactat de reporterii impact.ro, sărbătoritul Florin Ochescu ne-a făcut o dezvăluire, în exclusivitate:

”Vă mulțumesc pentru urări. Acum, în pandemie, e la modă Covid-ul, l-am avut și noi, de două ori, toată familia. Ce să ne mai vaccinăm, ne-am vaccinat natural! Probabil avem o genă bună, căci am trecut cu bine peste asta, nu am avut simptome grave. Diseară, eu și soția petrecem cu copiii, cu cei doi băieți ai mei, facem o masă acasă, în familie”.

Silvia Dumitrescu și Florin Ochescu s-au îmbolnăvit de două ori de Covid-19. Declarații EXCLUSIVE despre starea lor de sănătate
Silvia Dumitrescu și Florin Ochescu

E trist că s-au rărit concertele: ”Acum cântăm acustic, la mare, de parcă mergem la plajă cu chitara!”

În ultimii ani, chitaristul Florin Ochescu și soția lui, Silvia Dumitrescu, au susținut concerte pe Litoral, în perioada estivală. Ei speră ca anul acesta să revină la malul mării, pentru programul de divertisment din Vama Veche:

”Sper să fie bine spre bine, la vară, să reluăm concertele de la Vama Veche. Prezența noastră este constantă acolo, să vedem ce cântări mai putem face. Se făceau ”La Bibi”, acolo se putea cânta și la chitară electrică. Din păcate, acum s-a cam terminat cu sesiunile acelea, acum cântăm acustic, la mare, de parcă mergem la plajă cu chitara!”, ne-a mai declarat Florin Ochescu, în exclusivitate pentru impact.ro

Silvia Dumitrescu și Florin Ochescu sunt căsătoriți de 29 de ani: „Noi nu ne-am îndrăgostit la prima vedere”.

Solista Silvia Dumitrescu și instrumentistul Florin Ochescu vor serba, în curând, 29 de ani de căsnicie. Artista a dezvăluit, într-un interviu pentru Antena 1, cum s-au cunoscut. Și, chiar dacă nu a fost dragoste la prima vedere, se iubesc și se înțeleg de minune:

„Noi nu ne-am îndrăgostit la prima vedere. El mă plăcea pe mine foarte mult şi mă urmărea, era interesat dacă sunt cu cineva, dacă îmi place cineva. Noi eram foarte buni amici, m-a învăţat multe.”

Florin Ochescu, care a activat în trupele Sfinx, Iris și Holograf, are doi băieți. Pe Iulian Ochescu, din căsnicia cu Silvia, pianist de excepție, și un alt fiu, din altă relație, cu artista Dida Drăgan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...