Colectiv, 6 ani. Ana Pascu, interviu sfâşietor despre Alex. Chitaristul formației Goodbye to Gravity s-a stins în avion: „Nici acum nu ştiu ce s-a întâmplat, eram disperată”

Nicu Stan 28.10.2021, 19:06
Colectiv, 6 ani. Ana Pascu, interviu sfâşietor despre Alex. Chitaristul formației Goodbye to Gravity s-a stins în avion: „Nici acum nu ştiu ce s-a întâmplat, eram disperată”

Colectiv, 6 ani. Ana Pascu, mama chitristului formației Goodbye to Gravity, care a decedat în avionul care îl transporta în Franța la tratament, imediat după tragedia din Colectiv, a oferit un interviu sfâșietor la aproape 6 ani de la tragedia în care au murit 64 de oameni.

Mama chitaristul Goodbye to Gravity, mort în urma incendiului din Colectiv, declarații cutremurătoare la 6 ani de la tragedie. ”Avionul nu avea ventilație”

Ana Pascu, mama lui Alex, chitaristul formației Goodbye to Gravity, decedat în urma tragicului incendiu, face dezvăluiri cutremurătoare la 6 ani de la tragedia care a răpit 64 de vieți. Mama chitaristului susține că fiul său a murit din cauză ca avionul care îl ducea la tratament în Franța nu a fost dotat cum trebuie.

La 6 ani de la incendiul din Colectiv, Ana Pascu, fosta floretistă medaliată olimpic și cel mai longeviv președinte de federație din sportul românesc, între 1982 și 2012 în fruntea FR Scrimă, în prezent președinte onorific și vicepreședinte al Federației Internaționale de Scrimă, continuă să meargă, zilnic, la biroul său de la FRS.

Ana Pascu, mama chitaistului Alex traieste de 6 ani un cosmar
Ana Pascu, mama chitaistului Alex traieste de 6 ani un cosmar

Ce fel de copil a fost Alex

Astfel, zi de zi încearcă să uite de suferința mamei care și-a pierdut singurul fiu.

”Greu! În fiecare zi trebuie să fac eforturi și să spun: așa a fost să fie!”. Nu am altă explicație, să sper că e bine acolo unde e, pentru că a fost un copil de excepție… de excepție. Un copil căruia nu i-am deschis un caiet niciodată, nu a fost nevoie! La școală, deși era la școală germană, iar noi habar nu aveam de această limbă, am avut parte doar de felicitări din partea profesorilor. Vreau să zic că la facultate mi-a intrat al treilea, la arhitectură”, spune Ana Pascu, mama lui Alex, potrivit playsport.ro.

De ce crede Anca Pascu că fiul său a decedat

Ana Pascu a spus ce crede ea, de ce a ajuns ca fiul ei să moară în avionul care îl transporta în Franța. Avionul nu ar fi avut dotările necesare pentru transportul unui pacient cum era Alex

”Nu a avut ventilație, asta s-a întâmplat, nu a avut tot ce trebuie. M-am gândit ce putea să fie, am discutat cu toți colegii. Asta e o întrebare pe care o port în suflet, am adresat-o și nu-mi răspunde nimeni. Au spus că a murit pe aeroport, în Franța, când era deja trimis un elicopter să-l ducă la spital. În zilele acelea cred că am vorbit câte 10 ore la telefon.

Ana Pascu, obosită după atâta luptă și durere

Strigătul nostru, al părinților, nu aste auzit, sunt multe întrebări fără răspuns și, din acest motiv, am decis să nu prea vorbesc pe acest subiect, îmi ajung lacrimile.

Sunt părinți care s-au dus după copiii lor și, știți cum se spune, nici eu nu mă simt prea bine. Bărbatul meu asta îmi spune, că sunt o luptătoare, însă am obosit cu atâta luptă”, a mai declarat Ana Pascu pentru sursa mai sus citată.

Mai multe amănunte cutremurătoare, AICI.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe