Serialul care se întoarce la Pro TV, din februarie. ”Se vor întâmpla lucruri frumoase între ei”

Cristian Cojocaru 18.01.2021, 19:02
Serialul care se întoarce la Pro TV, din februarie. ”Se vor întâmpla lucruri frumoase între ei”

Televiziunea Pro TV anunță că un serial se întoarce în grila sa de programe. Sezonul urmează a fi difuzat începând cu luna februarie, lucru care i-a încântat pe fani. Filmul promite personaje noi iar unul dintre actori a menționat că ”se vor întâmpla lucruri frumoase”.

Din februarie serialul se întoarce la Pro TV

Potrivit site-ului Pro Tv, serialul urmează să fie redifuzat pe micile ecrane începând cu luna februarie. Astfel, actorul Andi Vasluianu poate fi revăzut de către fanii săi în rolul profesorului din filmul ”Profu’ ” în acest nou sezon. Mai concret, primul episod va fi difuzat într-o zi de joi, în data de 11 februarie. Ora încă nu a fost menționată de către reprezentanții postului TV.

Doi dintre actorii serialului, Aida Economi și Andi Vasluianu au venit cu detalii despre noul sezon de pe micile ecrane.

„O continuare/concretizare a flirtului dintre Ana și Mișu, ceva școală, câteva crize existențiale adolescentine, un prof mișto și o profă complice. Și mai ales o distribuție aleasă pe sprânceană”, a spus Aida Economu.

Potrivit declarației lui Andi Vasluianu, în acest nou sezon vor fi personaje noi
Potrivit declarației lui Andi Vasluianu, în acest nou sezon vor fi personaje noi

„Sunt personaje noi, elevi noi”

Potrivit declarației lui Andi Vasluianu, care a fost mai cuprinzătoare în detalii decât cea a colegei sale de platou, Aida Economu, este menționat faptul că în acest nou sezon vor apărea personaje noi și totodată de-a lungul sezonului ”se vor întâmpla lucruri frumoase și între profesori”.

„Sunt personaje noi, elevi noi (vor apărea copii foarte buni)… pot să spun că se vor întâmpla niște lucruri foarte frumoase și între profesori. Știți cum e, se întâmplă exact ca într-o familie. Atunci când stai cu cineva, îl cunoști mai bine, ai mai multă răbdare. Se vede asta și la relațiile dintre noi, în sezonul 2.”, a spus Andi Vasluianu.

Deși primul sezon fusese reluat pe canalul de televiziune Pro TV la începutul acestei luni, pe motiv că audiențele produse de acest serial au fost unele modeste, s-a renunțat la difuzarea lui. Acesta a fost înlocuit pe cu o reluare a serialului ”Las Fierbinți”, un serial de comedie foarte iubit de către români, lucru demonstrat și de cifrele pe care serialul în care joacă personajul Bobiță, le-a scos în urma redifuzării, adică cifre foarte bune.

Din punct de vedere al audienței, locul de conducere a fost ocupat de Kanal D cu emsiunea Survivor, urmat imediat de către postul Pro TV cu ”Las Fierbinți” , aceste două posturi reușind să adune în fața micilor ecrane două milioane de telespectatori, media pe intervalul de intersecție.

Urmăriți Impact.ro și pe