Secretul teribil din copilăria Otnielei Sandu. A decis să vorbească despre el

Andra Daoud 18.05.2022, 12:52

Otniela Sandu a devenit cunoscută în urma participării la câteva show-uri de televiziune și a rămas în atenția publicului, fiind considerată de mulți una dintre cele mai frumoase femei din showbiz. Dincolo de zâmbetul cuceritor și privirea pătrunzătoare se ascund însă unele lucruri despre care puțină lume știe. Otniela a decis să vorbească despre ele acum, cu ocazia unui interviu.

Secretul din copilăria Otnielei Sandu

Otniela Sandu a devenit celebră după ce a participat la un show de supraviețuire televizat. Au urmat și alte proiecte TV, iar frumoasa blondă a rămas în atenția publicului de atunci. Apare mereu cu zâmbetul pe buze și este foarte activă pe rețelele sociale, însă puțini știu drama din copilărie pe care o ascunde Otniela. Ea a dat un interviu pentru Ego.ro, în care a povestit că s-a luptat cu o boală severă în primii ani de viață, dar acest lucru a făcut-o să fie o luptătoare.

Fosta concurentă de la „Supraviețuitorul” și de la „Ferma” a povestit că a fost un copil foarte iubit, dar primii ani din viață au fost umbriți de o afecțiune congenitală din cauza căreia nu s-a putut deplasa.

„Am fost răsfățată, foarte dorită și iubită. Dar lucrul ăsta a venit la pachet și cu o luxație congenitală bilaterală care m-a făcut să nu pot merge până la vârsta de 3 ani. Nimeni nu mi-a dat o șansă, dar părinții și bunicii s-au rugat și au sperat atât de mult ca Dumnezeu să facă o minune, că așa a fost. Am purtat un aparat care ține picioarele la 90 de grade.

Nu puteam să merg, nu puteam să mă joc bine, nu puteam să dorm, oriunde mergeau cu mine era greu, poate de aici și grija și protecția exagerată și micile bucurii pe care le primeam ușor. Voiau cumva să compenseze ce alți copilași de vârsta mea puteau face și eu nu. Știu că în prezent ambiția și voința sunt din experiența respectivă. Îmi doream să fac lucruri, îmi doream să arat că pot, că nu am nevoie de ajutor.”, a povestit ea în interviu.

Secretul teribil din copilaria Otnielei Sandu. A decis sa vorbeasca despre el
Otniela a suferit de o boala care a impiedicat-o sa mearga in copilarie

„Am învățat să mă bucur de viață”

Otniela Sandu spune că a fost o minune faptul că s-a vindecat, chiar și pentru medici. Lecția dură din copilărie a învățat-o însă să aprecieze mai mult lucrurile pe care cei mai mulți oameni le iau de-a gata. Frumoasa blondă spune că a devenit mai sensibilă, dar în același timp a învățat să pună pasiune și să aibă credință în tot ce face.

„Da, am învățat să mă bucur de viața poate cum alții nu se bucură. Să mergi, să ai sănătate este o minune. Am învățat că dacă ai credință în Dumnezeu, El poate să facă orice minune. Am învățat să iubesc cu totul, pentru că și eu la rândul meu am primit multă iubire. Experiențele astea te schimbă, sunt profunde, lasă o sensibilitate în suflet și dau o anumită profunzime lumii interioare.”, a mai declarat ea.

Otniela a vorbit și despre faptul că s-a confruntat cu unele complexe în adolescență și că, la fel ca orice fată de vârsta ei, a avut multe nesiguranțe. A învățat însă să le depășească și să se iubească așa cum este, iar acum apreciază toate calitățile și defectele pe care le are, pentru că ele o fac să fie unică.

 

Urmăriți Impact.ro și pe