EXCLUSIV FOTO! Otniela și iubita lui Maticiuc, prietene la cataramă și aliate în încălcarea legii. Cum au fost surprinse cele două

Andreea Bisinicu 20.12.2020, 14:07

Otniela și iubita lui Maticiuc, prietene la cataramă, au încălcat legea. Cum au fost surprinse cele două femei de către paparazzi impact.ro. Femeile au ieșit la o bârfă mică, dar au uitat un aspect foarte important. Ce au făcut.

Cum au încălcat legea Otniela și iubita lui Codin Maticiuc

Otniela și iubita lui Maticiuc, prietene la cataramă, au încălcat legea. Și ce dacă este pandemie? Cine spune că prietenii nu se mai pot vedea, dacă restaurantele sunt închise? Noroc cu terasele care au mese afară. Frumoasa Otniela Sandu și Ana, iubita lui Codin Maticiuc, s-au întâlnit ca fetele, la o bârfă mică prin București, în zona străzii Paris din Capitală. Cele două au vorbit și râs timp de o ora jumătate, după care au plecat împreună către casa lui Codin Maticiuc. Fosta concurentă de la „Ferma” de la PRO TV a purtat o ținută casual, formată dintr-o bluză lejeră, pantaloni de trening și botine, la care a asortat o geacă roșie oversized, pentru a se proteja de frig.

Otniela si Ana, iubita lui Codin Maticiuc s-au intalnit la o sueta pe strazile din Capitala
Otniela si Ana, iubita lui Codin Maticiuc s-au intalnit la o sueta pe strazile din Capitala

Dacă ținuta blondinei nu a captat atenția trecătorilor, cu siguranță o poți recunoaște după părul blond bogat și creț, care i-a adus porecla de „Shakira de România”. Ana, iubita lui Maticiuc, este mereu cu zâmbetul pe buze, iar acest moment nu a făcut excepția de la regulă. Bruneta a adoptat același stil casual, pentru a nu ieși foarte tare în evidență.

Ceea ce se poate observa este că Ana poartă o geacă de la PORC, semn că îl ajută în afaceri pe iubitul Innei, Deliric, care este proprietarul brandului. Paparazzi impact.ro le-au surprins pe cele două prietene că nu purtau mască, așa cum prevede legea atunci când ieși în public, deși cele două au mers până la mașină ca în vremurile de dinainte de pandemie.

Otniela si iubita lui Maticiuc au fost surprinsi ca nu purtau masca in public
Otniela si iubita lui Maticiuc au fost surprinse ca nu purtau masca in public

Cum arată Otniela de când și-a pus silicoane

Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. După ce a fost concurentă la „Survivor România” și la „Ferma”, Otniela Sandu a demonstrat că este o femeie puternică, care e gata să răspundă oricărei provocări. Frumoasa blondină are un trup sculptat, cu care se mândrește pe rețelele de socializare, acolo unde își ține admiratorii la curent cu tot ce face, zi de zi. Recent, Otniela a suferit o intervenție de mărire a sânilor iar acum focoasa blondină arată mai sexy ca niciodată. Pentru că „Shakira de România” a ales o mărime potrivită pentru statura și conformația ei, rezultatul nu putea ieși altul decât unul perfect.

„Mă bucur că am întâlnit un medic de la care să înțeleg că o intervenție de ordin estetic nu înseamnă doar a exagera. Cu siguranță o să-i mai trec pragul cabinetului’, scria Otniela Sandu în septembrie, pe Instagram, conform viva.ro

Superba Otniela este o pasionată de modă, chiar dacă a recunoscut că nu se omoară după shopping. Blondina spune că îi place să își îmbunătățească singura garderoba.

„Nu aș spune că sunt o împătimită a shopping-ului, cu toate că cine intră în camera mea zice: «Uau!». Pare cumva că fac shopping în fiecare zi, s-au strâns unele haine, am piese care sunt de 5-6, chiar 10 ani, le mai tai, le mai adaug ceva. Nu la toate piesele fac asta, dar am piese pe care le reciclez, ca să zic așa. Poți să ai toate hainele, toate brandurile din lume, dacă nu te simți tu bine și nu știi să porți haina și te poartă haina pe tine, mi se pare că nu… De fapt, stilul ești tu, nu, haina.” , a declarat Otniela pentru verdict.ro.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe