Secretul din tinerețea Andreei Esca. Cum și-a despărțit soțul de femeia cu care acesta avea o relație

Mihnea Tălău 28.11.2022, 09:56
Secretul din tinerețea Andreei Esca. Cum și-a despărțit soțul de femeia cu care acesta avea o relație

Cunoscută prezentatoare TV, Andreea Esca, este de mai bine de două decenii alături de soțul său, Alexandre Eram. Puțină lume știe însă că pentru a-l cuceri, ea a recurs la toate trucurile posibile. Și nu a fost ușor, mai ales că acesta se afla într-o relație.

”L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta”

Vedeta a povestit că relația dintre cei doi nu a fost deloc promițătoare la început. Faptul că Alexandre se afla într-o altă relație, nu a descurajat-o. Mai mult, s-a ambiționat să îl cucerească, scrie retetesivedete.ro.

„L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro TV pe vremea aceea şi mi-a zis: „Ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru”. Da, îi zic. L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii.

Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică. El, nefăcând stagiul militar în Franţa, avea varianta să se ducă într-o ţară în curs de dezvoltare, să lucreze într-o uzină şi să ajute ţara să se dezvolte. Venise în România, la prietenul tatălui lui, el neavând nicio treabă cu ţara noastră, mama lui fiind franţuzoaică, iar tatăl lui, un arhitect armean care trăieşte la Paris.

I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat”, a povestit Andreea Esca.

Ce a aflat acum Andreea Esca despre soțul ei. Secretul lui Alexandre Eram a ieșit la iveală

Andreea a mers la fabrică, s-a prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu a sunat-o. A mai mers o dată, dar degeaba. Apoi a auzit că pleacă în vacanţă şi a înţeles că era într-o relaţie. El nu a reacționat în niciun fel, dar ea a mai încercat.

”Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă şi zic: „Taci că îl sun acum şi îi spun că îmi trebuie uşă, că aveau şi uşi la fabrica aceea”, a povestit Andreea Esca.

”Eu nu sunt în stare să abandonez”

Numai că încercările Andreei s-au soldat cu eșec. Până la urmă, norocul i-a surâs. A mers chiar și la standul de baterii pe care Alexandre Eram îl avea la SAAB, apoi l-a invitat la jurnal, însă el a spus că nu poate să vină. Într-un final, convinsă fiind că a făcut totul posibilul, a abandonat.

Nu la mult timp, cei doi s-au revăzut la o petrecere.

”Când l-am văzut, a fost groaznic, s-a reactivat totul, că eu nu sunt în stare să abandonez! L-am văzut şi i-am zis că mi-a rămas dator, că nu a venit la jurnal. „O să vin”, a zis el. I-am spus eu când să vină şi am plecat. Dar în ziua aia nu a venit!

Atunci am zis: „Gata”! Dar am primit un fax haios, cu un desen cu un om care îşi smulgea părul din cap şi în care scria că îi pare rău că nu a putut să ajungă. Era chiar foarte haios scris. Şi a doua zi a venit după jurnal şi m-a aşteptat cu flori. Ne-am dus la un restaurant şi, gata, s-a rezolvat. Din ziua aceea am rămas împreună”, a destăinuit Andreea Esca.

De atunci, au o relație frumoasă, de durată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...