Adevăratul motiv pentru care Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit Familia Regală

Daria Petrescu 15.01.2020, 13:39
Adevăratul motiv pentru care Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit Familia Regală

Zilele trecute, Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle au anunțat că renunță la îndatoririle de membri ai casei regale. Ducesa de Sussex a părăsit deja Marea Britanie și s-a intors în Canada. Presa britanică tabloidă a scris și despre adevăratul motiv pentru care cei doi au luat această decizie.

Motivul pentru care Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit Familia Regală, dezvăluit de presa britanică

A ieșit la iveală unul dintre motivele pentru care Prințul Harry și Meghan Markle au luat decizia de a părăsi Familia Regală. Ei erau nevoiți să trăiască toată viața în umbra lui William și Kate. Se pare că acest lucru nu era pe placul lor, potrivit presei britanice.

Meghan, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, s-a întors în Canada pentru a fi alături de fiul lor. Plecarea a avut loc la scurt timp după ce cuplul a anunţat decizia şocantă de a se retrage din rolurile deţinute la Casa Regală.

Prințul Harry, al șaselea în linia pentru tron, s-a căsătorit cu actrița americană Meghan Markle în 2018
Prințul Harry, al șaselea în linia pentru tron, s-a căsătorit cu actrița americană Meghan Markle în 2018

Anunţul făcut de prinţul Harry şi de Meghan, pe reţelele de socializare, pare să-i fi luat pe nepregătite pe regina Elisabeta, bunica lui Harry.

Familia regală britanică este dezamăgită de decizia şocantă luată de prinţul Harry şi soţia sa Meghan, duci de Sussex. Dezvăluirea a fost făcută de  o sursă de la Palatul Buckingham, citată joi de Reuters şi Press Association.

Prințul Harry, al șaselea în linia pentru tron, s-a căsătorit cu actrița americană Meghan Markle în 2018. Ea i-a oferit un fiu, Archie, în luna mai a anului trecut.

Regina Elizabeth II a Marii Britanii este dezamăgită de decizia celor doi

În octombrie 2019, o publicație din SUA a sugerat că cei doi ar planifica să se mute în Canada. Ei  tocmai se întorseseră dintr-o vacanță de șase săptămâni pe Insula Vancouver, potrivit ro.sputnik.md.

„Am ales să facem acest an unul de tranziţie pentru a ne face noi roluri pentru această instituţie (Familia Regală – n.r.). Intenţionam să renunţăm la rolurile de ‘membri proeminenti’ ai Familiei Regale. Vrem  să muncim pentru a deveni independenţi financiar, în timp ce continuăm să o susţinem în totalitate pe Majestatea Sa, Regina”, a declarat Prinţul Harry, potrivit știrileprotv.ro.

Regina Elizabeth II a Marii Britanii este însă dezamăgită de decizia ducilor de Sussex de a renunţa la rolul în familia regală, a informat BBC.

Aparent, niciun membru al Casei Regale britanice nu a fost consultat ori anunţat anterior cu privire la această decizie.

„Discuţiile cu ducele şi ducesa de Sussex se află într-un stadiu incipient. Înţelegem dorinţa lor de a avea o abordare diferită. Acestea sunt probleme complicate care vor lua timp”, potrivit reprezentanților Palatului Buckingham

 

Urmăriți Impact.ro și pe