FOTO EXCLUSIV

Secretul bine păzit al lui Răzvan Simion. Unde se duce atunci când poartă pantofi cu toc. FOTO EXCLUSIV

Iancu Andreea 16.06.2021, 11:17

Răzvan Simion, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, afișează o formă de zile mari, colegul lui Dani Oțil părând că timpul se scurge în favoarea sa. Vedeta de la Antena 1 urmează să împlinească în luna august 41 de ani, însă șarmantul prezentator se bucură de un tonus ca la 20 de ani. Deși accidentul suferit în urmă cu patru ani la piciorul stâng îl face uneori să resimtă primele semne ale înaintării în vârstă, omul de televiziune pare să dețină elixirul tinereții. În plus, reporterii impact.ro au descoperit recent secretul lui Răzvan Simion, pe care vedeta îl ține bine păstrat. Curioșii au aflat astfel ce obiceiuri are chipeșul matinal.

Care este secretul lui Răzvan Simion. Prezentatorul, surprins într-o zonă faimoasă din București

Răzvan Simion este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune de la Antena 1. Prezentatorul pare că a înflorit după ce a divorțat de fosta sa soție, Diana, și a ales să se bucure de viață în brațele Lidiei Buble. Omul de televiziune a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu artista, alături de care a descoperit pasiunea pentru modă. Răzvan se afișează tot mai des în ținute care îl aseamănă cu idolul său, Johnny Depp. În plus, faptul că a trecut deja de 40 de ani l-a determinat pe colegul lui Dani să se îngrijească mai mult de starea sa de sănătate. Dieta echilibrată și un stil de viață cât mai sănătos îl ajută pe Răzvan Simion să dețină secretul tinereții veșnice.

Recent, prezentatorul de la Neatza a fost surprins într-o zonă celebră din București, acolo unde multe persoane înstărite aleg să își petreacă timpul. Clinica faimoasă unde reporterii impact.ro l-au identificat pe matinal este specializată în întreținere corporală și tratamente de recuperare și rejuvenare. Și pentru că nici măcar în timpul liber nu renunță la ținutele spectaculoase, Răzvan Simion a avut o apariție de zile mari, purtând o pereche de ciocate cu toc, în stil cowboy. Bărbatul și-a așezat tacticos geanta cu schimburi în mașină, bolid pe care în trecut l-a condus și fosta sa iubită, Lidia Buble, și și-a continuat drumurile prin oraș.

Secretul lui Răzvan Simion a fost dezvăluit
Răzvan Simion, surprins ieșind dintr-o clinică celebră din București

Prezentatorul suferea în urmă cu patru ani un accident. Răzvan a trecut printr-o operație dificilă la genunchi

Grija tot mai mare a prezentatorului de la Antena 1 pentru starea sa de sănătate s-a accentuat în urmă cu mai mulți ani. În cadrul uneia dintre edițiile matinalului de vară, din 2017, Răzvan Simion a apărut în direct cu piciorul în ghips. Acesta recunoștea, într-un mod amuzant, că a suferit un accident, care l-a adus pe masa medicului chirurg ortoped. Prezentatorul nu a suferit o simplă entorsă, ci a fost nevoit să treacă printr-o operație dificilă, care l-a lăsat cu sechele și patru șuruburi montate.

A fost singura mea idee prin care Antena 1 să-mi angajeze un șofer personal!, a spus amuzat Răzvan, la Antena 1.

Experiența accidentării a fost una dificil de îndurat pentru vedetă, care recunoștea la acel moment că se confruntă cu dureri.

N-o să-mi mai doresc niciodată să mă odihnesc, să stau în pat, pentru că nu-mi place să stau în pat! Nici nu știu ce mă doare mai tare: gâtul, de la pozițiile în care trebuie să stau acum, sau piciorul. De fapt, piciorul nu mă doare, dar o să urmeze o perioadă de refacere, a spus Răzvan Simion.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...