Sebastian Chitoşcă, declaraţii incredibile despre Elena Marin. Ce a putut spune despre concurenta de la Survivor 2021

Ioana Bucur, Alexandra Chiric 29.06.2021, 19:27
Sebastian Chitoşcă, declaraţii incredibile despre Elena Marin. Ce a putut spune despre concurenta de la Survivor 2021

Proaspăt eliminat din competiția din Republica Dominicană, Sebastian Chitoșcă a făcut declarații incredibile despre Elena Marin. Ce a putut spune fostul Faimos despre concurenta de la Survivor 2021.

Sebastian Chitoşcă, declaraţii incredibile despre Elena Marin

Ultimele zile petrecute de Sebastian Chitoșcă la Survivor 2021 nu au fost deloc liniștite. Se pare că toate tensiunile acumulate în lunile petrecute în Republica Dominicană și-au spus cuvântul, iar răbdarea sa a ajuns la final. După ce a aflat că a fost propus in cursa pentru eliminare, Faimosul a răbufnit nu la adresa lui Zanni, „fratele său”, care îl nominaliza-se, alegând să își direcționeze frustrarea și acuzațiile către Elena Marin, căreia i-a reproșat că este prefăcută și că, de când a început concursul, nu a făcut nimic altceva decât să joace teatru și să „ajute” la eliminarea unor concurenți mai valoroși decât ea.

Se pare că după ce și-a părăsit colegii de la Survivor, fostul fotbalist vede lucrurile altfel. Sebastian Chitoșcă a făcut declarații incredibile despre Elena Marin. Întrebat dacă o urăște pe concurentă, a avut un răspuns total neașteptat:

„În momentul de faţă, sunt foarte direct, tot ce înseamnă Elena a rămas în junglă. Poate dacă aş fi cunoscut-o în alte circumstanţe, înainte de emisiune, aş fi perceput-o altfel. Erau cuvinte spuse la nervi, forţate de împrejurări. Oamenii de acasă nu înţeleg ce e acolo, reacţia ta nu e una controlată. Am lăsat totul acolo, cu părere de bine, în ciuda oamenilor care se aşteptau să ies de acolo cu gânduri urâte.

Mă aşteptam să plec eu după Ştefan. Dacă nu m-a schimbat ceva în această emisiune, cu siguranţă nu mă schimbă nimic pe viitor. Mă aşteptam, eram singurul faimos care nu ieşise niciodată favoritul publicului”, a spus Sebastian Chitoșcă, la emisiunea lui Teo Trandafir.

Sebastian Chitoşcă, declaraţii incredibile despre Elena Marin
Sebastian Chitoșcă

A fost trădat de Zannidache? „Niciodată n-am să te votez în această competiţie, eşti fratele meu”

Sebastian a vorbit și despre momentul în care a aflat că Zannidache l-a nominalizat pentru eliminare, în ciuda faptului că îi spusese, cu doar câteva minute înainte, că nu o va face.

„Dacă eram un ipocrit, aş fi crezut că Zanni avea ceva cu mine. Pur şi simplu, dacă o vota pe Elena, al doilea sigur eram eu. „Niciodată n-am să te votez în această competiţie, eşti fratele meu”, mi-a spus Zanni înainte de consiliu, apoi mi-a zis că m-a votat… Am crezut că e o glumă. Mi-a explicat de ce a făcut-o: n-a vrut să-i mai dea motive Elenei să se mai supere pe el. Noi n-am avut nimic cu ea, în toate lunile de competiţie, nu am forţat-o. I-am înţeles votul, nu m-am supărat, cum nu m-am supărat nici pe Elena, tot concursul, că m-a votat”, a adăugat fostul concurent.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...