Daniel Pavel a făcut anunţul mult aşteptat despre Faimoşi şi Războinici. Ce se întâmplă acum la Survivor 2021: “S-a încheiat”

Ioana Bucur, Diana Timișoreanu 28.06.2021, 18:05
Daniel Pavel a făcut anunţul mult aşteptat despre Faimoşi şi Războinici. Ce se întâmplă acum la Survivor 2021: “S-a încheiat”

Se schimbă regulile jocului. Daniel Pavel a făcut anunțul mult așteptat despre Faimoși și Războinici. Concurenții rămași în competiție vor fi nevoiți să se adapteze rapid. Ce se întâmplă acum la Survivor 2021.

Ce se întâmplă acum la Survivor 2021. Daniel Pavel: „S-a încheiat!”

Eliminarea lui Sebastian Chitoșcă marchează începutul unui nou capitol la Survivor 2021. Daniel Pavel, prezentatorul show-ului de la Kanal D, a făcut anunțul mult așteptat de Faimoșii și Războinicii rămași în competiție: începe etapa individualelor. De fapt, momentul este unul cum nu se putea mai potrivit, în contextul tensiunilor uriașe din interiorul echipelor. Astfel, de săptămâna viitoare, cei șase „supraviețuitori” se vor lupta pentru șansa de a ajunge în finala sezonului 2 Survivor 2021.

„Ați rămas șase supraviețuitori. Doi în echipa Faimoșilor și patru în echipa Războinicilor. Zanni, Elena, Albert, Maria, Marius și Andrei, de săptămâna viitoare trecem la individuale. Veți avea jocurile individuale. Fiecare dintre voi trage pentru el, pentru ceea ce înseamnă rămânerea în competiție, din punct de vedere psihic, fizic și mental”, a fost anunțul făcut de prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel.

Ce se întâmplă acum la Survivor 2021. Daniel Pavel: „S-a încheiat!”
Daniel Pavel la Survivor Romania

„O să sparg, o să rup, să-i bat pe toți”

Rând pe rând, cei șase au avut ocazia să spună câteva cuvinte despre noua etapă în care se pregătesc să intre, una extrem de dificilă.

„Mă consider destul de bun pe traseu, voi reuși să dau totul pe traseu așa cum am făcut până acum. O să sparg, o să rup, să-i bat pe toți”, a spus Zannidache.

Elena Marin, care a fost la un pas de eliminare, a mărturisit că i-a fost teamă de acest consiliu, însă este fericită că a reușit să ajungă până la individuale.

„Acum fiecare va fi pe cont propriu și va trage pentru el. Va trebui să ne luptăm între noi, cot la cot, să demonstraăm că suntem buni sportive, ca vom face fașă frustrărilor noastre. Sunt curioasă de traseu și sunt nerăbdătoare să aflu în ce constau aceste individuale și să-mi câștig locul în finală”, a spus Elena.

Războinicii sunt și ei entuziasmați. Albert Oprea a declarat că visează la acest moment de când a intrat prima oară în competiție. Maria Chițu, care a fost pusă la zid de coechipierii ei, după ce a refuzat să dea mâna cu ei înainte de a doua luptă pentru Imunitate, a spus că este fericită că a ajuns până aici și că o va susține pe Elena pe traseu.

„Sunt foarte bucuroasă, la am ajuns la o etapă la care am visat de săptămâni bune. În sfârșit suntem aici. Mă bucur că o pot susține pe Elena pe traseu și că este aici cu mine”, a declarat Maria.

„Îmi doresc să ajung cât mai departe. Sunt curios cum va fi să concurez cu Andrei”, a spus Marius Crăciun, la Survivor 2021.

„Mă bucur că am intrat la individuale. După o lună aici am început să-mi dau șanse și să sper la individuale. Vreau să-i toc și pe ai mei. Sunt foarte motivat” – Andrei Dascălu.

Urmăriți Impact.ro și pe