Suma fabuloasă pe care o ia Jador pentru un program de 45 de minute. E clar, Survivor 2021 i-a crescut serios tariful (exclusiv)

Ioana Bucur, Alexandra Chiric 29.06.2021, 18:05
Suma fabuloasă pe care o ia Jador pentru un program de 45 de minute. E clar, Survivor 2021 i-a crescut serios tariful (exclusiv)

S-a aflat suma fabuloasă pe care o ia Jador pentru un program de 45 de minute. Experiența Survivor 2021 continuă să îi aducă noi câștiguri financiare uriașe.

Suma fabuloasă pe care o ia Jador pentru un program de 45 de minute

După ce a stat departe de scenă mai bine de un an, fostul concurent Survivor 2021 se pregătește să revină în forță, iar asta îi va aduce bani frumoși în cont. Jurnaliștii de la Playtech.ro au aflat care este suma fabuloasă pe care o ia Jador, în funcție de tipul evenimentului la care este chemat.

Numele lui Jador apare pe cele mai multe afișe prin care se promovează diverse petreceri și spectacole, în special pe litoral. Cum era de așteptat, după participarea la Survivor România 2021 și celebra colaborare cu Loredana Groza, creșterea popularității sale a dus și la modificarea tarifelor cerute pentru aparițiile sale.

Potrivit Playtech.ro, un program de 45 de minute costă nu mai puțin de 4.500 de euro, pentru două recitaluri de 45 de minute cere 5.500 de euro, iar pentru 3 recitaluri, la același eveniment, tot de câte 45 de minute, are tarif de 7.500 de euro. Pentru spectacolele în aer liber-Mall-Cluburi- are tarif de 4.000 de euro, iar pentru baluri cere 3.000 de euro.

Dacă evenimentele sunt în afara Bucureștiului, organizatorii trebuie să îi plătească transportul (3 lei/km), cazarea la un hotel de minimum 3 stele și masa. El merge însoțit și de instrumentiști. Însă tarifele nu sunt bătute în cuie, contractele fiind negociate de artist:

„După ce a fost la ”Puterea Dragostei” și-a dublat tariful, ajunsese la 2.000 de euro, iar după ”Survivor” ia și peste 4.500 de euro”, au spus apropiații lui.

Suma fabuloasă pe care o ia Jador pentru un program de 45 de minute
Jador, la Survivor România 2021

Înainte să fie Jador, își spunea Mister Jo

„Venea şi repeta până îi ieşea lui bine. Puţini fac asta. E un băiat muncitor, de aceea cred că are în continuare prima şansă în tot ceea ce face. Pune mult suflet, iar asta se vede. Şi mai e ceva, ştie că deja lumea îl ştie şi-l place!”, a povestit Ovidiu DeSanto, „naşul muzical” al lui Jador.

Cântărețul a avut o evoluție spectacuoasă la Survivor 2021. După primele săptămâni de concurs, mulți au ajuns să îl vadă cel mai bun candidat pentru câștigarea marelui premiu. O accidentare gravă, suferită la picior, l-a făcut să piardă șansa de a se lupta pentru cei 250.000 de lei puși la bătaie în competiția de la Kanal D.

„Mulțumesc, Kanal D, că m-ați invitat la acest show. Am crezut că e o joacă de copii și că nu va fi așa de greu. Este cel mai greu show la care am participat vreodată. Mi-am dorit să fiu aici, am luptat cât am putut, m-au iubit oamenii. Prima oară când m-am accidentat am rămas pentru oamenii care mă iubesc. Ei mi-au dat de mâncare, mi-au făcut părinții mândri de mine. M-au ridicat de la Ionuț la Jador. Dumnezeu mi-a îndeplinit tot ce mi-am dorit”, a spus Jador, în ziua eliminării din competiție.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...