Scuza pe care a găsit-o o femeie din Marea Britanie după ce a fost prinsă beată la volan. Ce rol ar fi avut câinele ei

Ioana Bucur 25.09.2022, 17:27
Scuza pe care a găsit-o o femeie din Marea Britanie după ce a fost prinsă beată la volan. Ce rol ar fi avut câinele ei

Pe 15 februarie, Melissa Jenkins Johanson a ieșit la cumpărături, alegând să se „hidrateze” cu o sticlă cu vin. Când a fost gata să plece spre casă, a urcat la volanul mașinii sale și a pornit într-o cursă ce ar fi putut avea un deznodământ tragic. Femeia a intrat cu autoturismul în refugiul unei stații de autobuz, la doar câțiva metri de un loc de joacă pentru copii. În fața judecătorului și oamenilor legii, a găsit o scuză fabuloasă pentru ceea ce s-a întâmplat. Ce rol ar fi avut câinele ei în incident.

Ce a putut spune o femeie după ce a fost prinsă beată la volan

Se pare că nu doar copiii spun lucruri trăsnite. După ce a fost prinsă beată la volan în luna februarie a acestui an, acum, când a apărut în fața judecătorului, o femeie din Marea Britanie a găsit o explicație fabuloasă pentru accidentul pe care l-a provocat.

Totul s-a întâmplat la începutul anului 2022, pe 15 februarie. Melissa Jenkins Johanson, în vârstă de 47 de ani, a ieșit în oraș să facă mai multe cumpărături. Femeia din Marea Britanie a fost văzută în timp ce se chinuia să își scoată mașina din parcarea unui magazin, având lângă ea o sticlă cu vin pe jumătate băută. După a cincea încercare, a reușit să iasă din parcare și și-a început drumul spre casă. N-a ajuns în capătul străzii, intrând cu autoturismul într-o stație de autobuz ce se afla la doar câțiva metri de un loc de joacă pentru copii.

Hannah George, procurorul de caz, a spus instanței că membrii personalului unei cafenele au fugit imediat să alerteze părinții că un șofer în stare de ebrietate se îndrepta spre locul de joacă.

Chiar în aceste condiții, Johanson a reușit să ajungă acasă, iar când oamenii legii au apărut la ușă, femeia a susținut că că la volan erau, de fapt, un prieten și câinele ei, Lily.

Scuza pe care a gasit-o o femeie din Marea Britanie dupa ce a fost prinsa beata la volan. Ce rol ar fi avut cainele ei
Melissa Jenkins Johanson și câinele ei, Lily

„De ceva vreme, alcoolul a fost cel mai mare dușman al dumneavoastră”

Polițiștii au observat că mașina sa era lovită, iar când au cerut recoltarea de probe de sânge, femeia a refuzat.

Judecătorul Huw Rees a spus acțiunile lui Johanson sunt greu de închipuit, adăugând că „se presupune că acuzata a refuzat recoltarea de probe biologice tocmai pentru că era în stare de ebrietate…în primă fază a încercat să spună că vinovat era, de fapt, câinele ei”.

„De ceva vreme, alcoolul a fost cel mai mare dușman al dumneavoastră. În plus, atitudinea pe care o aveți în ceea ce privește incidentul în care ați fost implicată este îngrijorătoare. Decizia de a bea și a urca apoi la volan ar fi putut avea consecințe dramatice. Alte persoane, poate chiar copii, ar fi putut fi grav rănite sau chiar ucise”, i-a spus judecătorul femeii.

Johanson a fost condamnată la 12 luni de închisoare cu suspendare și i s-a interzis să mai conducă timp de trei ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...