Schimbarea din WhatsApp care îți face viața mai ușoară: cum te ajută să fii mai eficient

Gabriel Peneș 20.10.2022, 13:30
Schimbarea din WhatsApp care îți face viața mai ușoară: cum te ajută să fii mai eficient

Schimbarea din WhatsApp care îți face viața mai ușoară. Aplicația de mesagerie gratuită este cunoscută pentru desele modificări pe care le aduce în beneficiul utilizatorilor. O nouă funcție deja disponibilă pe iPhone și Android va fi valabilă și pe Windows. Ea va permite modificarea vitezei cu care este redat un mesaj vocal pe desktop.

Schimbarea din WhatsApp care îți face viața mai ușoară

WhatsApp continua seria de modificări pe care le implementează aplicației de mesagerie gratuită. Noua funcție va permite utilizatorilor să modifice viteza cu care este redat un mesaj vocal pe desktop, informează stirileprotv.ro. Funcția este deja disponibilă pe iPhone și Android, dar în sfârșit vine și pe Windows. Momentan este disponibilă doar în versiunea beta a aplicației.

Această funcție vine în ajutorul celor care primesc mesaje vocale foarte lungi. Astfel, utilizatorul poate modifica viteza de redare și să le parcurgă într-un timp record. Schimbarea a fost observată de specialiștii în IT de la WABetaInfo, care au spus că funcția este acum disponibilă în versiunea beta a desktopului Windows.

„Cel mai bun mod de a verifica dacă funcția este deja disponibilă pentru contul tău WhatsApp este să redați o notă vocală. Dacă apare butonul de viteză de redare, puteți începe în sfârșit să utilizați această funcție”, a explicat WABetaInfo.

Cum te ajută să fii mai eficient

Această facilitate este deja posibilă pe versiunile live ale WhatsApp pentru iOS și Android.  Trebuie doar atingeți noul buton 1x de lângă mesajul vocal. Specialiștii îi sfătuiesc pe utilizatori să nu înregistreze, totuși, mesaje vocale mai lungi de 2 minute.

„Deși toată lumea are o opinie diferită cu privire la durata ideală a unui mesaj vocal, încercați să le mențineți la 1 sau 2 minute”, a spus expertul Jo Bryant de la WABetaInfo.

Pentru cele mai recente funcții WhatsApp trebuie să folosiți versiunea beta a aplicației. Varianta beta este o variantă de testare și se poate obține prin urmarea unor pași. Pentru a descărca WhatsApp beta pentru smartphone, trebuie să accesați Google Play pe Android și să căutați WhatsApp.

Derulați în jos în pagină până când vedeți „Deveniți un tester beta”. Atingeți butonul „I’m In” și apoi faceți clic pe „Join” pentru a confirma. Acum tot ce trebuie să faceți este să așteptați actualizarea versiunii beta a aplicației. Accesarea versiunii beta pe IOS este mai dificilă și mai limitată.

Pe de altă parte, cea mai recentă versiune a aplicației WhatsApp pentru iPhone și Android ne va permite să ne setăm avatare ca poze de profil. Astfel, pentru a ne personaliza și mai mult aplicația de mesagerie, vom avea posibilitatea de a crea un avatar care să ne reprezinte și pe care să îl putem folosi ca imagine principală de profil.

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....