Este cel mai bun telefon din lume și abia s-a lansat: cel mai bun motiv să-ți cumperi iPhone 14 Pro

Gabriel Peneș 04.10.2022, 12:55
Este cel mai bun telefon din lume și abia s-a lansat: cel mai bun motiv să-ți cumperi iPhone 14 Pro

Luna trecută, Apple a lansat noua serie iPhone 14 ce conține patru modele: iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Max și iPhone 14 Pro Max. Dincolo de alte caracteristici inedite, cum ar fi capacitatea de a detecta accidentele, Apple se poate mândri cu smartphone-ul care realizează cele mai bune selfie-uri de pe piață.

Este cel mai bun telefon din lume și abia s-a lansat

Apple a lansat noua serie iPhone 14, în luna septembrie, în cadrul unui eveniment intitulat „Far Out”. Iar noile telefoane sunt deja lăudate de specialiști.  Sistemul independent de testare pentru camere foto DxOMark a ajuns la concluzia că iPhone 14 Pro are cea mai bună cameră frontală pentru fotografii și filmări dintre toate telefoanele de pe piață reprezintă un atu important pentru creșterea vânzărilor smartphone-urilor Apple, scrie profit.ro.

Camera de selfie-uri de pe iPhone 14 Pro este cea mai bună de pe piață, atât pentru fotografii, cât și pentru filmări, însă, nu se poate spune același lucru și despre camerele de pe spatele telefonului.

În timp ce iPhone 14 Pro are cele mai bune camere frontale, nu se poate spune același lucru despre camerele principale. Conform datelor analizate de DxOMark, configurația frontală de captură a telefonului s-a bucurat de 146 de puncte în testele publicației independente.

În privința camerelor principale, cel mai bun telefon de poze la ora actuală este Honor Magic4 Ultimate lansat în martie 2022, cu un scor pentru abilitățile de captură de 147 de puncte, comparativ cu 146 de puncte pentru iPhone 14 ProPrimul de după el este Huawei P50 Pro cu 144 de puncte, urmat la distanță mare de iPhone 13 Pro cu 134 de puncte.

Cel mai bun motiv să-ți cumperi iPhone 14 Pro

În ceea ce privește particularitățile care fac iPhone 14 Pro atât de special, experții de la DxOMark au lăudat acuratețea culorilor imortalizate și a tonurilor pielii, pentru plaja dinamică reprodusă în fotografii, nivelul de detalii, rapiditatea la autofocus și separația de fundal la portrete.

De asemenea, camera foto de pe partea frontală include o funcție nouă pe care Apple o numește „Dynamic Island”. Funcția va fi ca un widget în partea de sus a ecranului principal, unde vei putea vedea alertele într-un mod concis, fără a te distrage de la ceea ce faci deja pe telefon. Poți primi actualizările unui meci sau poți afla când a sosit aplicația de transport în comun fără să părăsești aplicația în care te afli, a declarat Alan Dye de la Apple.

iPhone 14 Pro va fi disponibil în patru culori: space black, silver, gold și deep purple. Prețul modelului iPhone 14 va începe de la 799 de dolari, a anunțat Apple, ceea ce reprezintă același preț de pornire ca și iPhone 13 de anul trecut, dar cu toate noile caracteristici. Modelul mai mare iPhone 14 Plus va începe de la 899 de dolari.

Apple a anunțat că cea mai recentă gamă de iPhone-uri elimină necesitatea unei cartele SIM fizice și utilizează în schimb o cartelă digitală, „e-SIM”.

Cu această opțiune, puteți stoca mai multe e-SIM-uri pe același dispozitiv și puteți avea mai multe planuri de telefonie mobilă și numere de telefon pe același telefon.De asemenea, împiedică alte persoane să scoată cartela SIM fizică în cazul în care vă pierdeți sau vă este furat iPhone-ul.

Apple a declarat că toate modelele de iPhone din SUA nu vor mai avea suportul SIM. Modelele iPhone 14 sunt capabile să trimită un apel de ajutor prin satelit în timpul unei situaţii de urgenţă şi au, de asemenea, capacitatea de detectare a accidentelor,

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....