Schimbare uriaşă la Survivor România. Publicul va decide premiul primit de concurenţii emisiunii

Ioana Bucur 29.01.2021, 20:15
Schimbare uriaşă la Survivor România. Publicul va decide premiul primit de concurenţii emisiunii

Schimbare uriaşă la Survivor România. Cei are au acceptat provocarea din Republica Dominicană, dar și fanii reality show-ului, au fost uimiți când au auzit anunțul făcut de prezentatorul Daniel Pavel. Pentru prima oară, publicul va decide premiul primit de concurenţii emisiunii.

Schimbare uriaşă la Survivor România

Daniel Pavel a făcut anunțul la care nu s-ar fi așteptat niciodată fanii Survivor România. Concurenții continuă să se lupte pentru victorie, pe traseele din ce în ce mai dificile din Republica Dominicană, iar învingărorii primesc premii ce le fac viața un pic mai ușoară. În ediția de joi, 28 ianuarie, Războinicii au câștigat perne ce îi vor ajuta, cu siguranță, să se odihnească mai bine înainte de probe.

La doar câteva minute după aflarea câștigătorilor, Daniel Pavel, prezentatorul competiției, a anunțat o schimbare uriașă la Survivor România. Pentru întâia oară în istoria reality show-ului de la Kanal D, publicul va decide premiul primit de concurenţii emisiunii.

„Puteți alege premiul următorului joc de recompensă de la Survivor România. Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe pagina oficială de Instagram survivorromania.oficial și să alegeti între: trei kilograme de cartofi și o plasă de pescuit, pe care echipa câștigătoare o poate folosi timp de o săptămână. Aveți la dispoziție o zi pentru a face această alegere”, a fost anunțul făcut de Daniel Pavel la scurt timp după jocul de recompensă câștigat de echipa Războinicilor.

Amna, dezvăluiri despre vedetele de la Survivor România
Amna, dezvăluiri despre vedetele de la Survivor România

Adevărul despre viața vedetelor în Republica Dominicană. O fostă concurentă Survivor România, mărturisiri șocante

Vedetele care au avut curajul să accepte provocarea Survivor România au trăit un adevărat șoc în momentul în care au realizat cum arată, de fapt, viața în Republica Dominicană. În ediția din 17 ianuarie, cea care a părăsit competiția a fost Amna. Fosta concurentă a făcut o serie de dezvăluiri incendiare, într-un videoclip încărcat pe YouTube.

„Vă dați seama că la televizor e o treabă, ce-i acolo, e altceva. Ești în lumea a treia, nu te poți spăla pe mâini, nu poți să faci absolut nimic. Ești asumat, poți să iei orice. Nu dau vina pe nuca de cocos amărâtă sau pe mâna nespălată a unui coleg”, i-a povestit Amna lui Alex Nedelcu, fost concurent Exatlon.

Artista a explicat și care a fost motivul pentru care, pentru ea, competiția a început cu stângul. Amna nu a putut participa la prima probă de la Survivor România pentru că nu știa să înoate. Credea că traseele cu apă adâncă vor începe mai târziu în show și spera că va avea suficent timp să învețe. A preferat să stea pe bară și să nu își pună viața în pericol pentru „un concurs”:

„Mi-am dat seama că traseele sunt mult mai dificile față de anul trecut. Traseele cu apă adâncă au început aici din prima săptămână. Nu am avut timp să învăț să înot, iar contractul l-am semnat fix înainte de sărbători. Nu poți să mori acolo într-un concurs, înecat”, a mai spus Amna.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...