Alexandra Stan, momente de groază la Survivor. Vedeta şi-a amintit cum a fost bătută cu bestialitate: “Nu pot să mai trec prin asta”

Andreea Bisinicu / 25.01.2021, 15:27
Alexandra Stan, momente de groază la Survivor. Vedeta şi-a amintit cum a fost bătută cu bestialitate: “Nu pot să mai trec prin asta”

Alexandra Stan, momente de groază la Survivor România. Vedeta şi-a amintit cum a fost bătută cu bestialitate: “Nu pot să mai trec prin asta”. Prin ce dramă a trecut concurenta de la Survivor România. Artista a avut nevoie de terapie pentru a depăși această traumă care a marcat-o. Ce a declarat Alexandra Stan despre iubitul ei bătăuș, care îi era și manager la momentul respectiv.

Alexandra Stan, momente de groază la Survivor România

Alexandra Stan a trecut prin momente cumplite la Survivor România. Vedeta a izbucnit în hohote de plâns, fix înainte de începerea unei noi curse. Care a fost motivul? Se pare că Faimoasa blondină și-a amintit de trauma pe care a suferit-o acum mai bine de șapte ani, când a fost bătută de iubitul și managerul ei din acea vreme.

Amintirile îngrozitoare au revenit în mintea artistei după ce a realizat că trebuie să participe la o probă destul de solicitantă, unde, anterior, una dintre colegele sale de echipă se lovise destul de puternic la cap și și-a spart arcada stângă. Elena Marin, fosta dansatoare a Andreei Bălan și concurentă de echipă cu Alexandra Stan, a încercat să o încurajeze pe cântăreață să își depășească temerile și să nu renunțe la traseu.

„Nu pot să trec iar prin asta, chiar nu pot. Eu o să fiu cu el acolo, nu cu Marilena, nu pot”, a declarat Alexandra Stan, printre lacrimi, în timp ce încerca să-și adune curajul pentru a trece proba cu bine.

Alexandra Stan a fost batuta cu bestialitate de fostul ei iubit, in 2013
Alexandra Stan a fost batuta cu bestialitate de fostul ei iubit, in 2013

Cum a fost bătută Alexandra Stan de iubitul ei, în 2013

Acum mai bine de șapte ani, lumea showbizului rămânea în stare de șoc atunci când Alexandra Stan a apărut cu ochii vineți, cu fața umflată și plină de sânge. Artista fusese maltratată fizic de Marcel, iubitul și managerul ei de la acea vreme, care a bătut-o cu bestialitate. Solista a avut nevoie de ani buni de terapie pentru a depăși trauma prin care nu ar trebui să treacă nicio femeie vreodată.

„A început să mă înjure şi să dea în mine, să se ducă spre Valu spre părinţii mei şi să mă lase în câmp acolo, ştiţi s-a rupt filmul. Țin minte doar că eram ca un câine din ăla bătut şi am încercat să fug, cred că avea 80 la oră şi am tras de volan şi am încercat să trag frâna de mână că am vrut să cobor din maşină pentru că eram deja plină de sânge. Eram în dreapta şi tot îmi dădea cu pumnul. A oprit el maşina, am coborât şi am alergat pe mijlocul străzii. Norocul meu cel mai mare a fost că a trecut o maşină de poliţie şi m-a văzut că eram disperată şi Marcel a întors pe linia continuă, a venit şi el în spatele poliţiei şi atunci şi-a dat seama ce a făcut şi a încercat să mă împace, «hai gata calmează-te», nu aveam cum să mă calmez şi îmi era frică să mă urc cu el în maşină şi zicea «că e ok, ne descurcăm». Și poliţistul i-a zis «cum adică e ok, fata asta e plină de sânge, cum e ok? » Şi m-am dus cu poliţia, m-au dus la spital la urgenţă. Au încercat să mă convingă să nu fac nimic public”, a declarat Alexandra Stan, la acea vreme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI