Boala de care suferă Alexandra Stan de la Survivor România. A rămas cu sechele după bătaia primită

Iancu Andreea 28.01.2021, 10:47

Alexandra Stan avea să trăiască în urmă cu 8 ani o experiență șocantă și traumatizantă. Cântăreața a fost agresată de către Marcel Prodan, cel care se presupune că îi era iubit și manager. Deși a depășit afecțiunile fizice din acea perioadă, boala de care suferă Alexandra Stan nu s-a vindecat complet. Vedeta a rămas cu sechele după bătaia primită.

Boala de care suferă Alexandra Stan

A început să mă înjure și să dea în mine. Țin minte că eram ca un câine bătut și am încercat să fug. Am vrut să cobor din mașină pentru că eram deja plină de sânge, povestea artista, în 2013, după ce managerul ei o agresase.

Deși credea că acele momente teribile au fost depășite, Alexandra Stan și-a adus aminte de sentimentele care au marcat-o chiar în timpul competiției de la Survivor România. Potrivit psihologilor, boala de care suferă Alexandra Stan se numește „sindromul femeii bătute” și se manifestă ca urmare a agresiunii suferite, conform playtech.ro. Artista a rămas cu traume după ce în 2013 ajunsese de nerecunoscut. Fața Alexandrei a fost desfigurată, având de suferit în urma loviturilor extrem de violente.

După ce imaginile șocante cu vedeta au ajuns pe paginile sale de Facebook și Twitter, însoțite de un mesaj în care se spunea că suferise, de fapt, un accident de mașină, artista a dezvăluit adevărul. Motivul pentru care își anulase concertele era cu totul altul. Întregul conflict ar fi fost pornit pentru că artista a solicitat banii pentru aparițiile pe ultimele șase luni.

Alexandra Stan a izbucnit în lacrimi în timpul competiției Survivor România
Alexandra Stan a izbucnit în lacrimi în timpul competiției Survivor România

Cântăreața a izbucnit în lacrimi în timpul competiției

Din păcate, boala de care suferă Alexandra Stan se remarcă și astăzi. Deși chipul artistei s-a vindecat între timp, trauma a rămas în sufletul și în amintirea vedetei. Iar acest lucru s-a observat în cadrul unei probe de la Survivor România, când cântăreața nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi. Aceasta ar fi trebuit să împingă cu ajutorul unei perne pentru a-și doborâ adversarul de pe o platformă amenajată în mijlocul apei, ori să îl determine pe concurent să rămână la pământ mai mult de trei secunde.

Alexandra Stan, concurentă în echipa Faimoșilor, a provocat-o pe războinica Marilena, însă nu a putut duce la bun sfârșit proba. Aceasta a izbucnit în lacrimi în timpul ediției și le-a spus colegilor că nu se poate lupta pentru că îi este teamă.

În fiecare zi îmi apar traume din trecut, dar n-am ce face, trebuie să le înfrunt. În seara aceasta, s-a mai apăsat un buton despre care credeam că l-am depășit, a spus solista în cadrul emisiunii.

Potrivit specialiștilor, boala de care suferă Alexandra Stan este marcată de stări de teamă, depresie, rușine și ele se pot resimți pentru o lungă perioadă de timp.

Se pot traduce prin angoase, frică, depresie, sentiment de rușine, culpabilitate, tulburări ale somnului, scăderea stimei de sine, sindromul stresului postarumatic. Femeile victime ale violenței pot suferi depresie, pot resimți o angoasă acută și pot prezenta frică pentru securitatea lor personală, pentru viața cotidiană și pentru sănătatea lor, conform playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...