Scene de groază, azi, în Capitală! Un vatman a fost împușcat de un șofer. Ce a găsit Poliția la fața locului

Ana Anitoiu / 17.09.2020, 12:49
Scene de groază, azi, în Capitală! Un vatman a fost împușcat de un șofer. Ce a găsit Poliția la fața locului

Au fost scene de groază, joi dimineață, în Capitală. Un vatman al STB a fost împușcat de șoferul unei mașini care se afla în trafic.

Care ar fi fost motivul pentru care șoferul l-a împușcat pe vatman

Șoferul ar fi condus o mașină de lux și l-a împușcat pe vatman cu un pistol cu bile, după ce el ar fi închis uşile în faţa unui călător care se grăbea să urce în tramvai.

Atacatorul, care se afla într-o maşină oprită lângă tramvai, înainte de incident, l-ar fi criticat pe vatman, spunându-i acestuia că ar fi trebuit să aştepte, astfel încât să poată urca toți călătorii.

Apoi, între șofer și vatman ar fi izbucnit un conflict verbal. La un moment dat, șoferul a scos un pistol cu bile și a tras în direcția vatmanului.

Cel din urmă a sunat la numărul de urgență 112. Tot el a reținut și numărul de înmatriculare a mașinii șoferului care l-a împușcat cu un pistol cu bile.

„Astăzi, la ora 10:00, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că în sectorul 4 ar fi fost rănit un vatman de către un bărbat, după ce acesta din urmă a folosit un pistol cu bile”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Capitalei.

Totuși, până la momentul transmiterii acestei știri, nu se cunoaște motivul pentru care șoferul l-a împușcat pe vatman, cu un pistol cu bile.

Scene de groază, azi, în Capitală! Un vatman a fost împușcat de un șofer. Ce a găsit Poliția la fața locului

Ce s-a întâmplat după ce vatmanul a fost împușcat de un șofer, în Capitală

Șoferul care l-a împușcat pe vatman a fugit de la faţa locului, dar a fost identificat ulterior și a ajuns la sediul Secţiei 16 Poliţie din București.

În urma incidentului, au intervenit la fața locului polițiștii și un echipaj medical. Vatmanul și-a continuat traseul, după ce a fost consultat.

„Vatmanul şi-a continuat traseul, după ce a fost consultat de echipajul medical”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Un alt incident între un vatman și un șofer s-a petrecut în ianuarie, în București. Atunci, acel șofer a șicanat un vatman, conducând, cu opriri bruște, pe linia de tramvai. La un moment dat, vatmanul a accelerat și a lovit bara din spate a mașinii.

„La data de 03 ianuarie a.c., în jurul orei 13.10, în zona Piața Chirigiu, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia și nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare.

Acesta a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 2.230 lei, totodată dispunându-se și reținerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile”, a transmis atunci Poliția.

În urma incidentului, vatmanul s-a ales cu o cercetare disciplinară, precum și cu un dosar penal pentru distrugere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI