Scandalul uriaș între două vedete TV din România. A rămas cu sechele: ”Eram ca un câine pe care îl băteai cu lanțul”

Badea Violeta 23.11.2021, 13:28
Scandalul uriaș între două vedete TV din România. A rămas cu sechele: ”Eram ca un câine pe care îl băteai cu lanțul”

Ceartă de zile mari între două vedete TV din țara noastră. Iată motivul pentru care și-au aruncat cuvinte dure. Una dintrele ele a mărturisit tot adevărul.

De la ce a pornit cearta între cele două vedete

Două vedete din România au ajuns să își arunce cuvinte grele și să se certe din cauza competiției dintre ele. Este vorba de Mihai Morar și Șerba Huidu.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, matinalul de la Radio Zu a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu Șerban Huidu în urmă cu mai bine de un deceniu.

Cei doi s-au înțeles foarte bine, însă competiția de a avea cel mai bun post de radio din România le-a distrus prietenia. Astfel, Mihai Morar și Șerba Huidu ajunseseră să se înțepe ori de câte ori aveau ocazia.

Acum, matinalul de la Radio Zu recunoaște că omul de televiziune a fost și este un adevărat profesionist și spune că îl admira pentru toată munca sa.

„Tot respectul meu pentru Șerban Huidu. Respect pentru tot ce a făcut în radio și cu Cronica Cârcotașilor.

În momentul în care noi (n.r. Morar și Buzdugan) am devenit o amenințare pentru ei…”, a spus Mihai Morar.

Mihai Morar si Serban Huidu
Mihai Morar si Serban Huidu

„Am suferit foarte mult”

Mihai Morar a mai precizat că regretă neînţelegerile pe care le-a avut cu vedeta de la Prima TV. Mai mult, acesta a dezvăluit că a fost foarte afectat și a suferit foarte mult că a intrat în acel joc. De asemenea, matinalul de la Radio ZU nu înțelegea, la momentul respectiv, de ce Șerban Huidu îi spunea că îl admiră, dar îl critica în emisiunile sale.

„El iubea atât de radio-ul și trăia atât de mult pentru ceea ce făcea încât orgoliul lui era nelimitat. Când a văzut o amenințare în Buzdugan și Morar, au început înțepăturile, cum că noi copiam glumele.

Eu nu spun că noi nu am greșit. Discursul lui devenise foarte vehement și cu cât eram mai puternici pe piață, cu atât era mai rău. Am suferit foarte mult. Îmi pare tare rău că am intrat în jocul ăla.

Aveam emisiuni în care colegii îi ascultau pe Cârcotași și îmi spuneau ‘iar a zis ăla de tine’. Nu înțelegeam ce are cu mine, în condițiile în care eu mă văzusem cu el și îmi zicea că sunt cel mai bun om din radio și că își dorea foarte mult să mă aibă în echipă”, a mai declarat Mihai Morar.

Anii au trecut, iar acum matinalul de la Radio Zu preferă să privească partea plină a paharului. Acesta a declarat că toată această experiență l-a maturizat profesional.

 „eram rău, ca un câine pe care îl băteai cu lațul”, a mai adăugat acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe