Șerban Huidu, obligat să accepte o schimbare istorică la Cronica Cârcotașilor. ”A fost decizia postului”.

Nicu Stan, George Capoeanu 31.08.2021, 18:28

Șerban Huidu este obligat de către televiziunea Prima TV să accepte o schimbare istorică la emisiunea Cronica Cârcotașilor. Schimbarea intervine în emisiunea Cârcotașului după mai bine de 20 de ani. Care este marea schimbare adusă de post, vedeți în articolul de mai jos.

Schimbare majoră la Cronica Cârcotașilor. Șerban Huidu, obligat să accepte asta după 20 de ani

Șerban Huidu a trebuit să se conformeze cererii televiziunii Prima TV în ceea ce privește emisiunea Cronica Cârcotașilor. Astfel, după mai bine de 20 de ani, emisiunea lui Șerban Huidu nu va mai fi difuzată miercurea de Prim TV.

Emisiunea Cronica Cârcotaşilor a fost difuzată din anul 2000 începând cu ora 20:00, în fiecare miercuri seară. Acum, ziua tradiţională a emisiunii Cronica Cârcotașilor se schimbă și va fi vinerea, tot de la orele 20:00, în cea mai disputată zi a săptămânii în lumea televiziunilor.

Cronica Carcotasilor a debutat cu Serban Huidu si Mihai Gainusa la pupitru
Cronica Carcotasilor a debutat cu Serban Huidu si Mihai Gainusa la pupitru

Cu cine se va bate Cronica Cârcotașilor

Astfel, vineri seara, în timpul emisiunii Cronica Cârcotașilor, Pro TV va avea pe post Superstar, una dintre „locomotivele” staţiei în acest sezon, iar Antena 1 va difuza X Factor.

„A fost decisia postului, noi o respectăm şi vom face emisiunea”, a declarat Şerban Huidu, fondator şi producător Cronica Cârcotaşilor, potrivit paginademedia.ro.

Cine va prezenta Cronica Cârcotașilor

De asemenea, în această primăvară, Şerban Huidu anunţase că iese de la prezentarea emisiunii şi rămâne, cum a fost în toţi cei 20 de ani, producător al show-ului de satiră. Prezentatorii Cronica Cârcotaşilor din noul sezon, cel cu numărul 44, vor fi Codruţ Kegeş, alias Dezbrăcatu’ şi Ioana Petric.

Astfel, prima emisiune din sezonul cu numărul 44 din toamna lui 2021 va fi difuzată vineri, 17 septembrie, începând cu orele 20:00.

Parodiile, parte importantă din Cronica Cârcotașilor

„Schimbările se fac pe parcurs, nu sunt radicale şi imediate”, a mai declarat Șerban Huidu.

De asemenea, în cadrul emisiunilor Cronica Cârcotașilor parodiile vor avea un loc foarte important.

„Vor fi parodiate mai multe emisiuni, iar parodia – aşa cum avem, de exemplu, Denise Pilafai – va fi folosită în continuare în emisiune”, a precizat Șerbban Huidu.

O nouă bebelușă apare la Cronică

„Am updatat şi departamentul de bâlbe, acum este digitalizat. Sistemul de monitorizare permite acum formatul HD pentru bâlbele pe care le prezentăm. Toată emisiunea va fi HD, inclusiv bâlbele”, a adăugat Şerban Huidu.

În plus, primul episod al Cronicii Cârcotașiulor sezonul 44 va debuta și cu o nouă bebeluşă.

Fosta bebelușă a devenit mamă

„Una dintre bebeluşele noastre naşte, aşa că vom avea un nouă”, a amintit Șerban Huidu.

Cronica Cârcotaşilor a debutat la TV la Prima TV, cu Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă la pupitrul emisiunii. De asemenea, emisiunea a mers în această formulă până în 2011. Şerban Huidu a suferit un accident la schi, la finalul anului 2010, iar în primăvara lui 2011, în locul lui Șerban Huidu, alături de Mihai Găinuşă, intra în scenă Oana Ioniţă.

Urmăriți Impact.ro și pe