Mihai Morar, propunere indecentă pentru Delia. „Ăia doi puteam fi noi”. FOTO

Ana Anitoiu, Mihai Roșoiu 19.11.2021, 13:40

Mihai Morar i-a făcut o propunere indecentă Deliei, vineri, în văzul tuturor. Prezentatorul n-a mai ținut cont de nimic, nici măcar de faptul că și-ar putea face soția geloasă ori că soțul cântăreței ar putea fi deranjat de mesajul lui.

Ce propunere indecentă i-a făcut Deliei prezentatorul Mihai Morar

Mihai Morar a publicat vineri două fotografii alăturate. Într-una dintre ele apar el și Delia, cu un platou mare cu prăjituri, la sediul Radio ZU. Prezentatorul poartă blugi negri, un tricou negru și adidași albi, în timp ce cântăreața poartă o rochie neagră largă și scurtă, mănuși negre lungi, dresuri negre cu model și ghete negre foarte înalte.

Lângă această fotografie, în care Delia apare sprijinindu-și capul pe un umăr al lui Mihai Morar, prezentatorul a publicat o a doua imagine cu un bărbat și o femeie care își etalează siluetele de invidiat, aproape complet dezbrăcați. Deschideți galeria foto de mai sus!

”Delia, ăia doi din poza a doua puteam fi noi, dar nouă ne plac prăjiturile”, a scris Mihai Morar în descrierea celor două imagini, stârnind numeroase comentarii, precum: ”Lasă că arătați foarte bine așa”, ”Ce bine că voi sunteți voi! Doi oameni frumoși, faini și simpli” și ”A zis bine Delia să nu facem o obsesie din a fi fit (în formă, n.r.)”.

Mihai Morar, propunere indecenta pentru Delia. Aia doi puteam fi noi
Delia

Delia, gest surprinzător în București

Deși are un bolid de lux, Delia Matache a surprins în București când a fost văzută plimbându-se cu o bicicletă. Vedeta, care a precizat că încearcă să aibă un stil de viață sănătos, și-a cumpărat una ce poate fi găsită la prețul de aproape 1.500 de lei.

”Încerc și mă gândesc la un regim de viață sănătos, nu reușesc să îl țin. Mă pasionează și citesc mult, dar nu reușesc. Mi-ar plăcea să fiu mai slabă, dar pentru că n-am mai fost în ultima perioadă, acum îmi doresc. Trei zile am reușit să mănânc sănătos. Am încercat regimul ketogenic.

Sunt obișnuită full carbohidrați și am simțit așa o nefericire. M-am luptat cu mine, apoi mi-am revenit, posibil să mai încerc. Tot ce ține de zona culinară mănânc orice, oricând. Talent aș avea în bucătărie, e vorba de experiență.”, a spus Delia Matache, în urmă cu un an.

Delia este căsătorită din 2012 cu Răzvan Munteanu. Cântăreața a spus că relația lor merge foarte bine datorită faptului că se sprijină reciproc, au încredere unul în altul, petrec timp împreună și au pasiuni comune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...