EXCLUSIV

Scandalul dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda continuă. “Scopul lui e să mă umilească”. Ce acuzaţii se aduc acum

Dorina Alexandrescu 13.04.2021, 20:10
Scandalul dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda continuă. “Scopul lui e să mă umilească”. Ce acuzaţii se aduc acum

Scandalul dintre foștii iubiți, Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda, este, se pare treaba, pe perioadă nedeterminată. La doi ani de la despărțirea cu tam-tam, cei doi soliști de muzică populară continuă seria declarațiilor acide. Deși Gheorghe Turda s-a oferit să o ajute financiar pe Nicoleta, aceasta a avut o reacție total neașteptată: ”Scopul lui e să mă umilească, să mă aducă într-o lumină proastă în fața publicului”, ne-a spus Nicoleta, în exclusivitate pentru impact.ro.

”Scopul lui e să mă umilească, să mă aducă într-o lumină proastă în fața publicului”

Războiul dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda e pe termen lung. Nicoleta nu a fost impresionată nici măcar de gestul fostului iubit, care s-a oferit să o ajute cu bani, în pandemie, urmare a suspendării tuturor spectacolelor:

Scopul lui e să mă umilească, să mă aducă într-o lumină proastă, în fața publicului. Eu nu am ieșit niciodată în spațiul public să cer bani. Motiv pentru care, dacă nu e cerere, de ce vine oferta lui? Nu înțeleg. Îl rog pe toate căile posibile, să-și vadă de viața lui, să se desprindă de trecut, de trecutul cu mine, fiindcă prin toate acțiunile lui bag seama că nu se poate desprinde de mine și de trecutul cu mine. Și să-și vadă de viața lui! Nu am ce alte declarații să mai fac despre acest om. Sunt fără cuvinte. Începând din clipa de față, avocatul meu, care este unul renumit, va prelua situația și o va gestiona, atât în privat, cât și în spațiul public, dacă va fi nevoie. La notificarea lui, la cea de a treia, deja a primit răspuns pe cale legală. Iar declarațiile lui sfidează orice răspuns legal. În egală măsură îl rog să nu mai îmi pomenească numele în nicio declarație și să nu mai aibă nicio treabă, nicio acțiune de-a lui să nu mai fie legată de persoana mea. Atât!, a mai declarat Nicoleta Voicu, în exclusivitate pentru impact.ro.

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu se află de doi ani într-un război al declarațiilor acide
Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu se află de doi ani într-un război al declarațiilor acide

Nicoleta Voicu: ”A fost umilitor, sinceră să fiu, în sufletul meu, să ajung să trăiesc din pensia părinților”

Cariera mea artistică și toate eforturile mele au fost afectate din punct de vedere financiar, toate evenimentele fiind anulate. Neavând altă sursă de venit, am avut o lună cu un gol financiar. Nu aveam nicio rezervă financiară. Am fost nevoită să plec la ai mei, fiindcă sunt cheltuielile de toate zilele, o minunată factură, o rată la bancă (…) A fost umilitor sinceră să fiu, în sufletul meu, să ajung să trăiesc din pensia părinților mei, care au 83 de ani fiecare, declara Nicoleta Voicu pentru Antena Stars, zilele trecute.

Gheorghe Turda: ”Dacă Nicoleta mi-ar cere bani împrumut, pentru că are probleme financiare, mă mai gândesc dacă îi dau sau nu. Eu i-am ajutat și pe dușmanii mei”

Ce ne spunea Gheorghe Turda, săptămâna trecută, despre Nicoleta:

Nu mă mai privește acest subiect, nu mă mai interesează. Este un capitol închis pentru mine și cam atât! Dacă Nicoleta mi-ar cere bani împrumut, pentru că are probleme financiare, mă mai gândesc dacă îi dau sau nu. Eu i-am ajutat și pe dușmanii mei. Pentru mine, acum ea este un dușman. A vorbit foarte urât despre mine, dar având în vedere că ne așteaptă Săptămâna Mare a postului, cum zice preotul în Biserică, trebuie să fim mai buni și să iertăm. Pot să îți zic că am atât de mulți dușmani încât nu am timp să mă gândesc la fiecare în parte. Dar eu aștept niște scuze din partea ei, după cele petrecute, aștept să mă caute și să își ceară iertare, a declarat el, în exclusivitate pentru impact.ro.

Artista de muzică populară este extrem de vehementă în privința fostului partener
Artista de muzică populară este extrem de vehementă în privința fostului partener

Nicoleta nu mai vrea să audă de Gheorghe Turda: ”Despre el nu mai am nimic de spus. E cu “Pa”, până la sfârșitul zilelor!”

Ghinionistă în dragoste, Nicoleta speră într-o nouă relație:

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce-am trăit. Mi-a băgat mințile în cap. Următorul bărbat din viața mea trebuie să aibă un caracter frumos. La prima jignire îi dau cu:” Te pup! Pa, pa!” Nu pot numi ghinion în dragoste, ci lipsa mea de experiență, ni s-a mai confesat artista.