Nicoleta Voicu a pus pe Internet detalii neștiute despre relația cu Gheorghe Turda. ”Cum de-l mai rabdă Dumnezeu?”

Andreea Bisinicu 24.01.2021, 20:44
Nicoleta Voicu a pus pe Internet detalii neștiute despre relația cu Gheorghe Turda. ”Cum de-l mai rabdă Dumnezeu?”

Nicoleta Voicu dezvăluie detalii neștiute despre relația cu Gheorghe Turda. Scandalul dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda este departe de a se fi încheiat. Se pare că frumoasa brunetă a fost deranjată de anumite remarci pe care Gheorghe Turda i le-ar fi făcut. Ce îi reproșează fosta iubită, de această dată, interpretului de muzică populară: „Cum de-l mai rabdă Dumnezeu?”

Nicoleta Voicu dezvăluie detalii neștiute despre relația cu Gheorghe Turda

Scandalul dintre Gheorghe Turda și fosta lui parteneră de viață Nicoleta Voicu nu se mai termină. De data aceasta, tânăra solistă este foc și pară. Bruneta este indignată de anumite declarații pe care cunoscutul interpret de muzică populară le-ar fi făcut la adresa ei și a familiei sale. Nicoleta Voicu a postat pe contul său personal de Facebook un mesaj adresat fostului său partener, Gheorghe Turda. A plouat cu atacuri la adresa interpretului, după ce Nicoleta Voicu i-a atras atenția fostului său partener despre faptul că s-a luat de familia artistei.

„Totul până la familia mea! Dragilor, am ascultat inepțiile acestui om făcute în toate emisiunile cu care face turul televiziunilor pe 2021, dar aseară a întrecut orice limită a bunului simț în emisiunea „Acces de weekend” cu Mirela Vaida. Din declarațiile lui în emisiune: Cea de-a doua care se lăuda tot timpul și punea pe tapet ideea că ea e dintr-o familie înstărită și susținută. Eu n-am verificat treaba asta! Doamne, cum de-l mai rabdă Dumnezeu pe acest om?! Cum poți să-mi jignesti familia în halul asta?! Nu-ți e rușine obrazului, fiindcă ai fost în casa părinților mei, ai fost tratat omenește și dumnezeiește?! Toata viața ai verificat viețile altora și ai găsit doar răul, binele nu e pentru tine, omule!!! Totul până la părinții mei care sunt doi oameni simpli de la țară pe care eu îi știu muncind de dimineata până seara… Nu ți-e rușine obrazului să-mi umilești familia în halul asta”, sună mesajul postat de Nicoleta Voicu, pe contul său personal de Facebook.

Mesajul furibund pe care Nicoleta Voicu l-a postat, atacandu-l pe fostul sau iubit Gheorghe Turda
Mesajul furibund pe care Nicoleta Voicu l-a postat, atacandu-l pe fostul sau iubit Gheorghe Turda

Ce acuzații îi aduce interpreta de muzică populară fostului său partener

Cei doi interpreți de muzică populară au avut, dintotdeauna, o relație tumultoasă și complicată, presărată cu multe certuri și împăcări de-a lungul timpului. Ba mai mult, la un moment dat, în urmă cu câteva luni Nicoleta Voicu îl acuza pe iubitul său de infidelitate. Chiar și așa, indiferent de câte ori se despărțeau, păreau că nu pot sta unul fără celălalt. Însă, de data aceasta, cuvintele grele și atacurile au ajuns la un alt nivel între cei doi foști îndrăgostiți. Nicoleta Voicu îl acuză, printre altele, pe Gheorghe Turda de faptul că și-a jignit foarte mulți colegi de breaslă:

„Ți-ai jignit colegi de scenă, Cornelia și Lupu Rednic, moderatori, Aurelian  Preda cu care ai filmat la Câmpina. L-ai jignit pe Radu Ile că preluat un cântec din repertoriul tău, fiindcă a vrut să fie o surpriză într-o emisiune tv. Mariei Tănase, lui Ion Dolănescu… le-a preluat toată suflarea pământului cântecele și nu s-a supărat nimeni.”, a continuat faimoasa brunetă pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe