Nicoleta Voicu a dezvăluit motivul acuzaţiilor aduse de Gheorghe Turda: “Nu poate să stea fără mine”

Ana Anitoiu 26.01.2021, 10:33

Nicoleta Voicu a dezvăluit motivul acuzaţiilor pe care i le-a adus Gheorghe Turda, după ce s-au despărțit. Cântăreața a explicat de ce interpretul nu încetează cu afirmațiile negative la adresa ei și a dat lămuriri cu privire la câteva detalii pe care el le-a spus despre ea.

Nicoleta Voicu, despre Gheorghe Turda

Recent, Gheorghe Turda a spus că Nicoleta Voicu ar fi stat cu el pentru bani și că ar fi încercat să obțină contracte cu ajutorul lui. ”De 10-11 luni, eu nu mai am nici o relație cu cea de-a doua iubită. Nu am pus prea tare de suflet când ne-am despărțit, pentru că am știut că a stat cu mine din interes, pentru faimă. Cea de-a doua chiar îmi scotea ochii că ea era dintr-o familie înstărită”, a spus interpretul, la emisiunea ”Acces de Weekend” de la Antena 1.

Pe de altă parte, Nicoleta Voicu a spus, la Antena Stars, că Gheorghe Turda minte ”și cu mâna pe Dumnezeu”. Cântăreața a adăugat că pentru ea, interpretul reprezintă ”un cancer uman”, care a atacat-o pe toate fronturile. Totuși, artista a precizat că n-are de gând să-i permită să îi jignească familia.

Nicoleta Voicu a dezvaluit motivul acuzatiilor aduse de Gheorghe Turda: Nu poate sa stea fara mine
Gheorghe Turda si Nicoleta Voicu

Nicoleta Voicu, despre motivul acuzaţiilor aduse de Gheorghe Turda

De asemenea, Nicoleta Voicu a spus că motivul acuzaţiilor aduse de Gheorghe Turda la adresa ei ar fi acela că interpretul are o obsesie pentru ea. De altfel, cântăreața de muzică populară a spus că el a luat legătura cu ea de sărbători, cu intenția de a se împăca. Artista crede că fostul ei partener nu poate trăi fără ea. În plus, ea a precizat că el n-a ajutat-o cu bani în timpul relației lor.

”Eu cât am stat cu acest om, această rată despre care tot vorbesc eu a fost plătită din chiria pe care o luam în perioada aceea. Nu m-a ajutat cu bani în timpul relației. (…) Eu cred că nu pot să ies din mintea acestui om. Cred că nu poate trăi fără mine. Nu mă mai înspăimântă nimic ce ține de acest om”, a spus Nicoleta Voicu.

Nicoleta Voicu i-a dat un avertisment lui Gheorghe Turda

Totodată, Nicoleta Voicu i-a dat un avertisment lui Gheorghe Turda, printr-un mesaj pe care i l-a trimis pe telefon. Cântăreața a spus că are informații despre el ce i-ar putea afecta grav reputația. Ea susține că are și dovezi ce i-ar putea proba dezvăluirile pe care le-ar putea face în legătură cu el.

”Să aibă grijă ce vorbește, pentru că eu am mai declarat că demnitatea lui stă în tăcerea mea și știu atât de multe lucruri și prefer să rămân un om de bun simț. Nu am făcut declarații până acum nici 1% din ce știu. Ar sări showbiz-ul în aer. Există fotografii și mesaje”, a spus Nicoleta Voicu.

Nicoleta Voicu, dezvăluiri despre Gheorghe Turda

Se pare că Nicoleta Voicu nu s-a putut abține de la unele dezvăluiri referitoare la Gheorghe Turda, despre care a spus, printre altele, că i-a fost infidel. Cântăreața de muzică populară a spus despre interpret că și-a jignit mulți colegi de breaslă. În plus, ea adăugat că artistul își ”fabrică subiecte” ca să apară la televizor.

”Ți-ai jignit colegi de scenă, Cornelia și Lupu Rednic, moderatori, Aurelian Preda cu care ai filmat la Câmpina. L-ai jignit pe Radu Ile că preluat un cântec din repertoriul tău, fiindcă a vrut să fie o surpriză într-o emisiune tv. Mariei Tănase, lui Ion Dolănescu… le-a preluat toată suflarea pământului cântecele și nu s-a supărat nimeni.”, a scris Nicoleta Voicu pe pagina ei de Facebook.