Gheorghe Turda, dezvăluiri despre viața sentimentală la 73 de ani. ”Încă sunt în putere”. Ce a încercat cu Nicoleta Voicu

Iancu Andreea 02.02.2021, 08:19
Gheorghe Turda, dezvăluiri despre viața sentimentală la 73 de ani. ”Încă sunt în putere”. Ce a încercat cu Nicoleta Voicu

Cântărețul de muzică populară urmează să împlinească o vârstă respectabilă anul acesta, însă spiritul și chiar și fizicul său, par să nu fi fost afectate de trecerea timpului. Gheorghe Turda se simtă încă tânăr și în putere, și chiar a făcut o dezvăluire neașteptată despre viața sa sentimentală. Artistul a fost o perioadă de timp iubitul Nicoletei Voicu, însă lucrurile între ei s-au încheiat. Totuși, Turda nu ezită să dea detalii despre viața sa alături de solistă.

Gheorghe Turda, dezvăluiri despre povestea de dragoste cu Nicoleta Voicu

Artistul Gheorghe Turda a avut o mare iubire, pe soția sa Elisabeta, care însă s-a stins din viața din pricina unei boli necruțătoare. După trei decenii petrecute unul alături de celălalt, balerina a pierdut lupta cu leucemia, lăsându-l pe cântăreț cu inima goală. După cum chiar el mărturirea în trecut, acest loc liber nu va putea fi înlocuit niciodată de altcineva, însă bărbatul a încercat să își umple sufletul și cu alte prezențe feminine după pierderea soției. Una dintre solistele de muzică populară care i-au atras atenția lui Turda este Nicoleta Voicu. El și artista au trăit o poveste de dragoste, care însă s-a încheiat în termeni mai puțin plăcuți.

Când mă acuzi de una, de alta, mi se pare că treci de o anumită limită. A fost cât a fost, iar acum a trecut. Subiectul e închis definitiv şi irevocabil. Păcat că femeia asta nu a avut mintea necesară sau, cum se spune prin popor, nu are toate ţiglele pe casă!, a menționat artistul pentru playtech.ro.

De altfel, mai multe scandaluri au marcat povestea de dragoste cu Nicoleta Voicu. Deși a fost acuzat de multe lucruri în relația cu solista de muzică populară, Gheorghe Turda neagă o mare parte dintre ele.

Povestea aceea cu telefoane date Nicoletei de pe numere necunoscute la miez de noapte sau chiar mai târziu e aberantă, de-a dreptul. Păi, ce om cu mintea întreagă ar face aşa ceva?!, a declarat Gheorghe Turda.

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu
Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu

Artistul, un mare iubăreț și la 73 de ani

Deși și-au spus vorbe grele unul altuia, Gheorghe Turda recunoaște că a încercat să se împace cu Nicoleta în noaptea de Revelion. Acesta a sunat-o pe artistă, însă fosta lui iubită nu a răspuns la telefon.

Am sunat-o, recunosc, de două ori pe fosta mea iubită, Nicoleta, în noaptea de Revelion. Am simţit că trebuie să-i spun , dar nu am avut cu cine vorbi. Cine ştie, poate dacă mi-ar fi răspuns, i-aş fi spus mai multe, poate mi-aş fi cerut iertare, că poate am greşit şi eu. Dacă ar fi fost loc de împăcare? Nu ştiu? Orice e posibil în noaptea dintre ani, ştim cu toţii cum e! Dar acum e prea târziu!, a dezvăluit Turda.

Cu toate acestea, Gheorghe Turda nu renunță la dragoste, mai cu seamă că se consideră un bărbat “în putere” din toate punctele de vedere. Artistul speră ca noul an să îi aducă o nouă dragoste.

Mă ţin încă balamalele şi nu mă fac de ruşine nici sufleteşte, nici trupeşte!, a mai menționat el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI